Beneteau Gran Turismo 40

GT-serien ett unikt nyutvecklat luftsmort skrov kallat AirStep-2 , med dubbla skrovsteg som ‘suger in’ luft under båten under gång, vilket ökar farten, minskar bränsleförbrukningen och sänker planingströskeln.

 

Gran Turismo 40 är minst i serien men har försetts med nya lösningar som revolutionerar sportcruiser-klassen.

 

Layouten i cockpit och salong är unikt framtagen för att optimera den sociala ytan, lägg märke till de generösa sittplatserna runt bordet och det lilla steget upp till förarplatsen som både ger bättre utsikt för föraren och en exklusiv cockpitkänsla.

 

De stora fönstren i hardtop släpper in generöst med ljus och med tillvalet elektriska fönsterhissar maximeras skärgårdskänslan och drivethru-möjligheterna.

 

Badbryggan är extra djup och kan väljas som elektriskt nedsänkbar helt under vattenytan vilket är en uppskattad funktion vid bad, vattenlek och bryggsegling.

 

Med sin nätta vikt, innovativa lösningar och häpnadsväckande yttre är GT40 för dig som bara nöjer dig med det absolut värsta!

VIDEO

SPECIFIKATION

Naval architect

Beneteau Power Boats

Interior layout and design

Andreani Design

Length overall

12,55 m - 41’2’’

Hull length

11,55 m - 37’9’’

Hull beam

3,87 m - 12’8’’

Light displacement (EC)

7 650 kg (CE)

Max fuel capacity

2 x 325 L

Max water capacity

200 L

Engine power

2 x D4 300 HP / 2 x D6 370 HP

EC Certification

B10/C10

Propulsion

Stern Drive - Joystick

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV