Beneteau Gran Turismo 40

 

De smäckra linjerna ger  Gran Turismo 40 ett sportig och elegant uttryck!

 

 

Beneteau ritade Gran Turismo 40 för att få fram en Sport Cruiser som levererar en otrolig känsla bakom ratten och samtidigt uppmuntrar till socialt umgänge.

 

För att skapa en mer performance inriktad körkänsla så placerade Beneteua förarplatsen i mitten av båten vilket ger dig som förare otroligt bra uppsikt och känsla för båten i höga hastigheter.

Givetvis finns det en sits bredvid förarplatsen för gott sällskap.

 

Precis som hennes syskon i serien så har även Gran Turismo 40 Beneteaus Air Step 2 skrov som höjer både hastigheten och köregenskaperna samt sänker bränsleförbrukningen.

 

Läs mer om Air Step här: Air Step by Beneteau

 

Gran Tursimo 40 levereras med antingen Volvo Pentas D4 eller D6, till båda motorerna går det att få joystick styrning för att underlätta manövrar i trängda situationer.

 

 

 

Sittbrunnen ombord på Gran Turismo 40 är i en klass för sig, här sitter ni bekvämt 10 personer vänd mot varandra och tack vare en elektriska takluckan samt de valbara elektrisk fönstren kommer ni aldrig känna er instängda.

Bordet i sittbrunnen kan användas som cocktail- / middagsbord eller sänkas för att skapa en fantastisk solbädd i sittbrunnen som kompletteras av 2 stycken solmadrasser i fören.

 

Gran Turismo 40 har en planlösning med två stycken hytter och en WC med separat dusch.

 

Interiört möts vi av ett matt valnöts laminat med inlagda läderdetaljer på dörrar och bord, allt för att hålla i det sportigt eleganta design språk som är Gran Turismo!

 

 

 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

 

VIDEO

SPECIFIKATION

Naval architect

Beneteau Power Boats

Interior layout and design

Andreani Design

Length overall

12,67 m

Hull length

11,55 m

Hull beam

3,85 m

Light displacement (EC)

7 650 kg (CE)

Deep draught keel - standard

1,15 m

Air draught (max)

4,15 m

Max fuel capacity

2 x 325 L

Max water capacity

200 L

Engine power Standard

2 x D4 300 HP

Engine power Option

2 x D6 370 HP

EC Certification

B10/C10

Propulsion

Stern Drive - Joystick

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV