Beneteau Gran Turismo 50

 

Nya Gran Turismo 50 Hardtop är flaggskeppet i Beneteau GT-serien. GT 50 är fylld med de senaste innovativa lösningarna från världens största båttillverkare, Beneteau.

 

GT 50 är sportigt elegant i profil och med sensationella prestanda banar det väg för en extravagant upplevelse och livsstil.  Till skillnad från GT50 Sportfly är Hardtopen med sitt majestätiskt öppningsbara soltak sportigt slank i sin design och för tankarna direkt till GT-seriens renodlade filosofi.

Vidare huserar GT 50 Hardtop ett stort inbyggt tendergarage med plats för en jolle i aktern där en tender kan skjutas in och gömmas helt diskret. På den stora nedsänkbara badplattformen bakom garaget får även en vattenskoter plats.

 

Ombord på GT 50 Hardtop märks det direkt att det här är en majestätisk platform som uppmuntrar till socialt samspel och aktiviter för alla ombord.

Med marknadens kanske längsta U-formade sittbrunnssoffa, som sträcker sig obrutet hela vägen ut på akterdäcket, finns det garanterat sittplats för alla era gäster samtidigt. I sittbrunnen uppmanar ett utekök med grill till kulinariska somriga upplevelser. Det är när soltaket öppnas upp helt en solig dag eller varför inte under vägs nattetid – som total magi råder när himlen och stjärnorna uppenbarar sig och dagsljuset eller månljuset tillsammans med suset från fartvinden letar sig in i kabinen som den rådande frihetskänslan infinner sig.

 

Interiören lämnar ingen oberörd, detaljer och materialval har inte lämnats åt slumpen utan fulländats, med mörkt ådrad valnöt, varvat med ombonade accentdetaljer i finaste läder och sittgrupper i mjukaste läder. Kronan på verket är ändå köksbänkarna i Corian.

 

Precis som lillasystrarna är GT 50 Sportfly utrustad med den senaste teknologin som innefattar det två-stegs Airstep-skrovet som här är ackompanjerat med två Volvo IPS 600-motorer vilket säkerställer effektiva, trygga och precisa köregenskaper. Dessutom finns här nya Ship Control-manöversystemet som enkelt styr hela båtens elektronik från cockpit och/eller iPhone/iPad från vart ni råkar befinna er just då.

 

GT50 är state of art till havs.

VIDEO

360-vy

SPECIFIKATION

Interior layout and design

ANDREANI DESIGN

Length overall

15,78 m

Hull length

14,17 m

Hull beam

4,38 m

Light displacement (EC)

13640 kg

Deep draught keel - standard

0,90 m

Air draught (max)

5,11 m

Max fuel capacity

2 x 650 l

Max water capacity

2 x 200 l

Engine power

2 x 435 hp

EC Certification

B12/C12

UTMÄRKELSER

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV