Beneteau Gran Turismo 46

Gran Turismo 46 är storebror till GT40 och har fått samma eleganta, luxuösa formspråk.

 

På GT46 är salongen förlängd och har fått skjutdörrar för att öka komforten ytterligare ombord och dessutom förlänga kvällarna. I aktern finns nu en extra inbjudande solbädd med skjutbart ryggstöd och uppfällbart fotstöd. Här solbadar sällskapet bekvämt medan kocken förbereder för lunchbarbecue på den enorma badplattformen med grill som populärt tillval.

 

När solens bästa timmar avnjutits beger sig sällskapen ned under däck för en powernap och ombyte till middagen. Här finns ett stort kök med högt i tak och exklusiva inredningsdetaljer som läderbeklädda handtag, mörkt trä och bänkskivor i vit sten.

 

Näst intill trappen finns nedgången till den voluminösa midkabinen som har stora ljusinsläpp längs skrovsidorna och egen toa/dusch. Soffan på sidan av sängen inbjuder till en drömmande vy och filosofiska tankar genom det stora skrovfönstret.

 

I den förliga kabin är sängarna delbara och det finns ytterligare en wc med dusch.

 

När lunchen är klar väljer sällskapet om den ska avnjutas runt bordet under däck eller uppe i salongen där sittbrunnssoffornas aktre del skjuts upp och skapar fler sittplatser runt bordet.

 

För den som sedan vill anlända till middagsrestaurangen osedd är naturligtvis den elektroniskt nedsänkbara badplattformen och fönsterhissar ett måste

VIDEO

SPECIFIKATION

Naval architect

Beneteau Power Boats

Interior layout and design

Andreani Design

Length overall

14,78 m - 48'6"

Hull length

13,5 m - 44'3"

Hull beam

4,20 m 13’9’’

Light displacement (EC)

10 530 kg / 23,208 lbs

Max fuel capacity

900 L

Max water capacity

400 L

Engine power

2 x 435 HP

EC Certification

B12/C12

Propulsion

Stern Drive or IPS - Joystick

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV