Beneteau Monte Carlo 5

 

Monte Carlo 5 förmedlar premium andan i modellserien tydligt. Den ikoniska modellen urskiljer sig med eleganta former, detaljrikedomen och den högklassiga italienska designen.

 

Kombinera det anrika arvet med teknologiska framgångar så har Beneteau designat en motorbåt helt i linje med Monte Carlo Yachts filosofi.

 

Inspirerad av livsstilen från Medelhavet tilltalar MC5 på klassiskt vis. Flybridgen är designad med väl tilltagna ytor. Här inkluderas både styrplats, solbäddar, pentry och en större sittgrupp för enastående upplevelser under väg. Det eleganta skrovet kombinerat med Volvo IPS 600 motorer försäkrar mjuka, högpresterande upplevelser.

 

De fullt infällbara akterdörrarna öppnar sömlöst upp de inre och yttre utrymmena som skapar ett vardagsrums liknande däck.Sittgruppen i loungen uppmanar till social interaktion med tilltalande lyxig atmosfär och är i nära anslutning till styrplatsen.De tre avskilda kabinerna och två duschutrymmen erbjuder utmärkta boendeutrymmen med stor detaljrikedom för de sex gästerna. Välj mellan borstad ljus ek och eller varm valnöt till interiören.

VIDEO

SPECIFIKATION

Naval architect

P.Tableau / T.Le Bihan

Interior layout and design

Nuvolari & Lenard Interior accommodation : Andreani Design

Length overall

15,20 m - 49’1’’

Hull length

13,26 m - 43’6’’

Hull beam

4,32 m - 14’2’’

Light displacement (EC)

14.900 kg (CE)

Air draught (max)

0,90 - 1,17 m

Max fuel capacity

2 x 650 L

Max water capacity

2 x 330 L

Engine power

2 x 435 HP

EC Certification

B14/C16/D16

Propulsion

IPS / JOYSTICK

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV