Beneteau Monte Carlo 6

 

Monte Carlo 6 är kronjuvelen i Beneteau’s Monte Carlo-serie som har vunnit båtägares hjärtan världen över. Flaggskeppet ståtar med en mängd lösningar och formspråk som återfinns i Super Yacht-tillverkaren Monte Carlo Yacht’s sortiment som har samma designers.

MC6 blev utsedd till “Boat of the Year” i kategorin “flybridgebåtar upp till 60 fot” och har skapat sig en unik nisch i sitt formspråk, funktion, luxuösa inredning och inte minst – makalösa flybridge.

 

Monte Carlo 6an har ett attraktivt format skrov med elegant utpräglade runda ventiler – signumet för en yacht. Omissbar på sjön är den här magnificienta motorbåten direkt igenkänd av de luxuösa utrymmena på flybridgen, erkänd som den största i sin kategori, är det den givna platsen ombord. Bestyckad med två Cummins 600 hk motorer når MC6 en toppfart på 28 knop och har kraft i överflöd för en dynamisk acceleration.

 

Inne i Monte Carlo 6 råder total harmoni med stora utrymmen som samtidigt integrerar känslan av avskildhet.  De högkvalitativa materialvalen i detaljrik finish bjuder in till till en unik livsstil för en motorbåt i den här kalibern. Med en spatiös och öppen design är loungen sömlöst integrerat med köket och den dedikerade förarplatsen föröver.  Med tre fina kabiner med varsitt badrum är känslan av lyx total.

 

VIDEO

SPECIFIKATION

Naval architect

P.Tableau / T.Le Bihan

Interior layout and design

Nuvolari & Lenard Interior accommodation : Andreani Design

Length overall

18,35 m - 60'2"

Hull length

16,00 m - 52'5"

Hull beam

4,93 m - 16'2"

Light displacement (EC)

19.840 kg

Deep draught keel - standard

1,17 m

Air draught (with T-Top)

7,43 m

Max fuel capacity

2,200 L

Max water capacity

800 L

Engine power

2 x 600 HK CUMMINS QSC 8.3

EC Certification

B14 / C16 / D16

Propulsion

ZEUS / JOYSTICK

UTMÄRKELSER

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV