Beneteau Swift Trawler 30

 

Med sitt deplacementskrov möjliggörs två olika fartregister, ett för behaglig transportfart i ca  7 knop med oslagbar bränsleeffektivitet samt ett för snabbare transporter över 20 knop, därav namnet Swift Trawler.

 

ST30 passar både för familjen (med gästhyttsversionen) och för den som har gäster mer sällan väljer istället ett stort duschrum i samma utrymme och låter gästerna sova i dubbelsoffan i salongen.

 

VIDEO

SPECIFIKATION

Naval architect

Micad

Interior layout and design

Andreani Design

Length overall

9,99 m - 32’ 9’’

Hull length

9,58 m - 31’ 5’’

Hull beam

3,53 m - 11’ 7’’

Light displacement (EC)

6 800 kg

Max fuel capacity

700 L

Max water capacity

300 L

Engine power

300

EC Certification

B8/C10/D11

Propulsion

Propeller Shaft

UTMÄRKELSER

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV