Beneteau Swift Trawler 44

Swift Trawler 44 är kanske den allra vackraste i den populära Swift Trawler-serien från 30 till 50 fot.

 

Tanken med Trawler-konceptet är att de  framförs antingen i behaglig deplacementsfart i ca 7 knop med oslagbar bränsleeffektivitet eller i snabb planingsfart runt 20 knop, därav namnet Swift Trawler.

 

Med sina vackra linjer, välavvägda proportioner och sjövärdiga skrov är Swift Trawler 44 ett nöje för sina ägare. Båtens styrplats, gigantiska flybridge, stora akterdäck och inte minst salong, inbjuder var för sig till minnesvärt umgänge. Swift Trawler 44 inger en större yachts hållning med en mix av moderna och klassiska uttryck i designspråket.

 

 

Beneteau Swift Trawler 44 har tilldelats det prestigefulla priset “Motorboat of the Year Awards” i klassen “Trawler Yacht and Aft Cabin”.

 

VIDEO

360-vy

SPECIFIKATION

Naval architect

M. Joubert & B. Nivelt - BENETEAU POWER

Interior layout and design

Pierre Frutschi

Length overall

13,88 m - 45’6’’

Hull length

12,17 m - 39’11’’

Hull beam

4,25 m - 13’11’’

Light displacement (EC)

10 870 kg (CE)

Max fuel capacity

1 400 L

Max water capacity

640 L

Engine power

2 x 300 HP

EC Certification

B12/C14

Propulsion

Propeller Shaft

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV