Beneteau Swift Trawler 47

 

Nya Swift Trawler 47 är den distinkta och ideala båten för familjen och vänner.  Med större rymd, ökad räckvidd och kraft ser det senaste tillskottet ur den legendariska Beneteau familjen till att du tar dig fram snabbare och med den stora känslan av frihet och rymd.

 

Med tre kabiner och en bäddbar soffa kan Swift Trawler 47 enkelt låta 8 personer övernatta bekvämt. Med en-suite dusch och separat toalett är den stora owners kabinen närmare en egen svit. Gästkabinen belägen på babords sida har två bäddar som enkelt kan formas till en dubbelbädd samt ett duschutrymme. En tredje kabin kan väljas till och erbjuda sovplats perfekt tillägnad barn eller som ett extra stuvutrymme.

 

Atmosfären på övre däck är användarvänlig med en känsla av hög kvalitet. Teak eller matt ek, valet är ditt, vilket du än väljer kommer de fina materialen utstråla en väldigt medveten och modern design.

 

Från styrplatsen manövreras båten enkelt där backkameran underlättar tilläggningar.

På de två navigations displayerna eller en uppkopplad ”tablet” kan Ship Control applikationen assistera över de centrala funktionerna i båten.

 

Redan enkelt manövrerad med sina två motorer kan Swift Trawler 47 även utrustas med joystick, antingen på flybridge, sittbrunn eller vid styrplatsen vilket gör tilläggningar till en fröjd. Enkel att hantera i trånga i passager och kan förflyttas smidigt i sidled.

VIDEO

SPECIFIKATION

Interior layout and design

Andreani Design & Beneteau Power

Length overall

14.74 m

Hull length

12.77 m

Hull beam

4.42 m

Light displacement (EC)

19 617 kg

Air draught (max)

5.79 m

Fuel tank

1 930 L

Water tank

640 L

Blackwater tank

175 L

Maximum engine power

2 x 425 HP

EC Certification

B14/C16

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV