Beneteau Swift Trawler 47

 

 

Swift Trawler 47 är den distinkta och ideala båten för familj och vänner.  Med större rymd, ökad räckvidd och kraft ser Swift Trawler 47 till att du tar dig fram snabbare och med en känslan av rymd och frihet.

 

Swift Trawler 47 har tre kabiner och en bäddbar soffa i salongen vilket ger bekväma kojplatser för upp till  8 personer.

 

Givetvis har ägarkabinen både en-suite dusch och separat toalett vilket gör att kabinen mer närmar sig en egen svit.

 

Swift Trawler 47 erbjuder er dessutom två stycken gästkabiner, en med en dubbelbädd och en där bädden går att dra isär för att skapa två stycken enkel bäddar.

 

Atmosfären i salongen är användarvänlig med en känsla av hög kvalitet. Teak eller matt ek, valet är ditt, vilket du än väljer kommer materialen utstråla en väldigt medveten och modern design.

 

Från styrplatsen manövreras båten enkelt och backkameran underlättar tilläggningar.

Beneteau erbjuder dessutom Swift Trawler 47 med Cummins joystick system vilket ytligare underlättar manövrar  både i hamn och vid trånga passager så som tillexempel slussar ect.

 

Exteriört så finner vi en vältilltagen sittbrunn och en flybridge som mer än väl klara av att underhålla både större och mindre sällskap. Givetvis finns möjlighet att få ett fullt utrustat utekök på flybridge för de varma sommarkvällarna.

 

 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

VIDEO

SPECIFIKATION

Interior layout and design

Andreani Design & Beneteau Power

Length overall

14.74 m

Hull length

12.77 m

Hull beam

4.42 m

Light displacement (EC)

19 617 kg

Air draught (max)

5.79 m

Fuel tank

1 930 L

Water tank

640 L

Blackwater tank

175 L

Maximum engine power

2 x 425 HP

EC Certification

B14/C16

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV