BENETEAU MOTORBÅTAR

Beneteau Motorbåtar

 

Som världens största båttillverkare erbjuder Beneteau en motorbåt för alla dess olika syften. Med olika designer, snabbhet och funktionalitet är det upplevelsen som står i fokus, oavsett om det är en sportig eller familjevänlig motorbåt ni är ute efter.

 

Beneteau’s motorbåtar är ren och skär lyx i kombination med bekvämlighet och det blir en fantastisk upplevelse till havs, deras design utstrålar lyx och elegans med inspiration från de italienska sportbilarna. Kolla in de olika modellerna Beneteau Monte Carlo, Beneteau Swift Taylor, Beneteau Gran Turismo och Beneteau Antares här på vår hemsida.

Beneteau Monte Carlo

Monte Carlo är Beneteau´s prestigeserie designad för att utstråla lyx, elegans och prestanda. Här har konstruktör och designteam endast nöjt sig med högsta kvalitet i materialval och utformning, detta för att skapa en så behaglig atmosfär ombord som är möjligt.

Beneteau Swift Trawler

Swift Trawler-serien är en modern tolkning av en den klassiska trawlern. Beneteau har skapat ett modernt D2P-skrov (Displacement To Planing) som möjliggör två olika fartregister, ett för behaglig deplacementsfart med oslagbar bränsleeffektivitet samt ett för snabbplaningsfart, därav namnet Swift Trawler. Swift Trawler erbjuder med sina vackra linjer, avvägda proportioner och sjövärdiga skrov en båt för ett bekvämt båtliv. Både cockpit, flybridge och salong inbjuder var för sig till trevligt umgänge.

Beneteau Gran Turismo

Båtserien Gran Turismo har begåvats med en sportig och mycket elegant design. Konceptet har inspirerats av de italienska superbilarnas atmosfär av lyx och prestanda. Uttrycksfullt formgiven för att utstråla och förkroppsliga den italienska livsstilen av glamour, lyx och "La dolce vita".

Beneteau Antares

Antares är väl anpassad för familjen - sjövärdig, säker och bekväm att vistas ombord på. Antares är en båt för avkoppling och perfekt när man vill njuta av sin fritid till sjöss.

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV