Beneteau Oceanis 38.1

 

Med Oceanis 38.1 lyckas Beneteau på ett förträffligt sätt kombinera det bästa av världar med smarta funktioner, prestanda och elegans där båtar i den här klassen tidigare haft en begränsad möjlighet till personlig utformning av sin drömbåt. Att bibehålla möjligheten att sätta sin egen prägel på sin nya båt är något Beneteau värdesätter genom hela Oceanis serien.

 

Tack vare den spänstiga formen med ett lågt liggande skrov, tar denna cruiser dig fram snabbare och längre på ett tryggt och komfortabelt vis med utmärkt stabilitet.

 

Den stora glädjen med Oceanis 38.1 är tveklöst sittbrunnen med sina dubbla rattar, den nedfällbara badbryggan och generösa sittgrupp – Det här är marknadens rymligaste sittbrunn! Välj till Deluxe sittbrunnsbordet med sina massiva uppfällbara bordsskivor och det är lätt att duka upp till fest. För en båt i den här storleksklassen är det en ren fröjd att ha två styrplatser, storsegelbåge och en enorm badplattform.

 

Invändigt slås man av den stora rymden och ljuset i salongen som öppnar upp för den inbjudande kabinen föröver. Utmärkande för Oceanis 38.1 är den ordentliga ägarkabinen – och detta redan på en 38 fotare. Upptäck fördelen med dubbeldörrarna som möjliggör för avskildhet eller social atmosfär ombord – med dubbeldörrarna öppna förstärks den ljusa atmosfären ombord och närheten till havet blir trevligt påtaglig, tack vare de stora fönstren. Ombord finns plats för hela familjen och det stora sällskapet att umgås och övernatta. Många valmöjligheter finns att sätta sin egen prägel på inredningen såsom 2-3 kabiner, olika träslag och längsgående eller L-format kök. Det L-formade köket har optimerats för en sittgrupp i salongen som rymmer upp till 8 personer.

 

Oceanis 38.1 är verkligen en fullfjädrad cruiser med egenskaper och valmöjligheter för den medvetna och moderna seglaren.

 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

VIDEO

360-vy

SPECIFIKATION

Naval Architect

Finot - Conq

Interior & Deck Design

Nauta Design

Length overall

11,50 m

Hull length

11,13 m

Hull beam

3,99 m

Light displacement (EC)

6 850 kg

Deep draught keel - standard

2,08 m

Shallow draught keel - Optional

1,64 m

Lifting keel - Optional

1,26 m - 2,40 m

Air draught (max)

16,55 m

Max fuel capacity

130 l

Max water capacity

330 l

Engine power

30 hk - 40 hk

Mainsail area

32,70 m2

Furling Mainsail area (optional)

30,0 m2

Genoa area (103%)

33,0 m2

Self-tacking jib (optional)

25,0 m2

Asymmetric spinnaker (optional)

114 m2

Code 0 (optional)

65 m2

EC Certification

A8 | B9 | C10

UTMÄRKELSER

2014 : Sail Best Boats elected. Winner in its category

2014: Winner "Family cruiser" category

2014: NMMA Innovation Awards Winner

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

Kontakta oss

VÅRA KUNDER OM BENETEAU

"A real pleasure doing business with you and your brother, your style is very open/transparent, rapid response to queries and flexible"

// Martin - Oceanis 38

"Om ni behöver en bra referens, får kunderna mer än gärna prata med mig"

// Mikael - Oceanis 45

"Vi känner stort förtroende för er och är övertygad om att det här blir rätt"

// Christer & Hanna - Oceanis 41

NYHETSBREV