Fountaine Pajot

Fountaine Pajot Katamaraner

 

Det Franska varvet Fountaine Pajot Grundades 1976 och har sedan dess vuxit stadigt och är idag en världens största tillverkare av katamaraner.

Varvet har tagit sig dit genom att kontinuerligt bygga innovativa, moderna och sjövärdiga katamaraner där prestanda och komfort alltid ligger i fokus!

 

Fountaine Pajot

Fountaine Pajot segelprogram har ritats för att ge er ägare en upplevelse till havs genom att leverera en segelbåt med hög prestanda och fantastisk komfort.

Det i kombination med att alla modeller präglas av en vacker och innovativ design har gjort att världens seglare har fatta tycke för Fountaine Pajot segelkatamaraner.

Fountaine Pajot Motor Yachts

 
Fountaine Pajots motorbåtsprogram består av båtar som alla har en fantastisk prestanda till havs och en enastående komfort både interiört och exteriört tack vare de två skroven.

Motorbåts katamaranen är nästa steg i utvecklingen av motorbåtskonceptet och Fountaine Pajots innovativa team har tagit fram ett fantastiskt modellprogram som utmanar.

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV