Fountaine Pajot

Fountaine Pajot Katamaraner

 

Det Franska varvet Fountaine Pajot Grundades 1976 och har sedan dess levererat innovativa och sjövärdiga katamaraner med komfort och prestanda i fokus!

Fountaine Pajot producerar över 150 stycken katamaraner varje år och har ett modellprogram som sträcker sig från 40-67 fot.

 

Fountaine Pajot

Fountaine Pajot segelprogram har ritats för att ge er ägare en båt med anmärkningsvärt höga komfort nivåer, otroliga boende ytor och en seglingsprestand utöver det vanliga.
Alla modeller präglas av en vacker och innovativ design som verkligen har gjort att världens seglare har fatta gott tycke för varvets modeller.

Fountaine Pajot Motor Yachts

 
Fountien Pajots motorprogram består av båtar som alla har en fantastisk prestanda till havs och en enastående komfort både interiört och exteriört.

Motorbåts katamaranen är nästa steg i utvecklingen av motorbåtskonceptet och Fountaine Pajots innovativa team har tagit fram ett fantastisk modellprogram som utmanar vad många trodde var möjligt.

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV