Fountaine Pajot

Fountaine Pajot

Upptäck nya katamaraner från Fountaine Pajot. Varvet grundades 1976 och lanserade sin första segel katamaran 1983. Nu producerar varvet över 150 katamaraner varje år och är en av världens största tillverkare av segel- och motorbåtskatamaraner i världen.


Under det senaste året har Fountaine Pajot lanserat fler nya modeller som NEW 42, Saona 47 och NEW 67. Design, prestanda, säkerhet och komfort kännetecknar katamaraner från marknadsledande Fountaine Pajot.

Fountaine Pajot Motor Yachts

Fountaine Pajot lanserade sin första motor katamaran 1998, sedan dess har intresset för "powercats" ökat avsevärt. Många fördelar finns på motor katamaraner som fantastiska utrymmen, enkel manövrering, låg bränsleförbrukning och exceptionell sjövärdighet. Katamaraner från Fountaine Pajot är byggda för att kunna hålla en hög marschfart. Upptäck MY 37, MY40 (2018) och MY 44.


Se hela rangen och upptäck vad som gör Fountaine Pajot till världsledande tillverkaren av motorkatamaraner.

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Förmånlig finansiering med Swedbank finans, låna upp till 25 år med en rörlig ränta på 2,95%. Köp till utrustning till din båt och lägg det på ditt båtlån.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV