Fountaine Pajot

Fountaine Pajot Katamaraner

 

Fountaine Pajot katamaraner erbjuder hög klass och är kända för sin design och prestanda. Säkerheten är viktigt för Fountaine Pajot när dem bygger katamaranerna. De har flera olika modeller och är en av världens största tillverkare av katamaraner. Fountaine Pajot producerar över 150 stycken katamaraner varje år och har många olika modeller mellan 40-67 fot.

 

Fountaine Pajot har något för alla som gillar båtlivet och för dess olika äventyr. Oavsett om man ska ligga i hamn eller ut på havet är deras katamaraner utmärkt för alla tillfällen.

Fountaine Pajot

Upptäck nya katamaraner från Fountaine Pajot. Varvet grundades 1976 och lanserade sin första segel katamaran 1983. Nu producerar varvet över 150 katamaraner varje år och är en av världens största tillverkare av segel- och motorbåtskatamaraner i världen.


Under det senaste året har Fountaine Pajot lanserat fler nya modeller som Astrea 42, Saona 47 och Alegria 67. Design, prestanda, säkerhet och komfort kännetecknar katamaraner från marknadsledande Fountaine Pajot.

Fountaine Pajot Motor Yachts

 

1998 Fountaine sin Motor Yacht range och de är idag världsledande av inom motor kattmaraner. Det finns många fördelar med Fountaine Pajot Motor Yacht bland annat de fantastiska utrymmen både interiört och exteriört, enkel manövrering och den låga bränsle konsumtionen. De är byggda för att hålla en hög marschfart och en exceptionell sjövärdighet.

 

Fördelarna med Fountaine Pajot Motor Yacht är alltså många och vill man uppleva något extra med vinden i håret är motoryacht det rätta valet.

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV