Alegria 67

 

 

Alla erfarenheter som varvet har fått under åren har gått in i utvecklingen av Fountaine Pajots flaggskepp Alegria 67 för att garantera att hon blir en storslagen succé världen över!

 

Exteriört är det ingen tvekan om vilket varv som byggt henne, vi ser tydligt de eleganta och energiska linjerna i skrovet som utlovar hög prestanda och som har blivit Fountaine Pajots signum.

 

Alegria 67 har en grandios flybridge på hela 37 m2 som erbjuder er dubbla solbäddar akter ut, ett middagsbord med plats för hela besättningen plus gäster och två förarplatser.

 

Det mest iögonfallande är dock loungen i fören där varvet lyckats få till möjlighet till en jacuzzi, vilket sätter ribban högt för komforten ombord på denna yacht.

 

 

Alegria 67 är tillgänglig i tre versioner:

 

Owners version med en extraordinär owners svit i styrbords skrov. Kabinen på 22 kvm har gott om förvaring, stora fönster och en egen utgång till loungen i fören.

 

Lounge version där köket placerats i babords skrov och tillval med egen ingång till crew-cabin i aktern. Salongen erbjuder en bardel och stora ytor för umgänge och avkoppling.

 

6 kabins version med egna badrum samt crew cabin för att möta era specifika önskemål.

 

 

 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

VIDEO

SPECIFIKATION

Interior layout and design

Berret-Racoupeau Yacht Design

Length overall

20,36 m

Hull length

19,49m

Hull beam

9,84 m

Light displacement (EC)

34 800 kg

Deep draught keel - standard

1,70 m

Air draught (max)

29,95 m

Max fuel capacity

1 200 l

Max water capacity

1 050 l

Engine power

2 x 110 hp

Engine power Optional

2 x 150 hp

Mainsail area

130 m2

Genoa area

100 m2

Staysail

46 m2

Gennaker

200 m2

EC Certification

A16 | B16 | C24 | D30

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV