Isla 40

Isla 40 är instegsmodellen hos Fountaine Pajot, som övriga modeller håller hon en hög standard och namnet talar för sig själv. Detta är en båt som sätter ett nytt riktmärke inom segelkatamaraner för denna storlek.

 

Efterföljaren från Lucia 40 som var en lyckad modell så är denna 12-meter katamaran gjord för att fortsätta i samma spår. Med senaste lösningarna och designen är hon självklara valet när ni tittar på en 40-fots katamaran.

 

En innovativ salong med navigationsbordet vid entrén gör den till en komplett avkopplingsdel. Ni kan välja på 3- eller 4 kabiners och med möjlighet till crew cabin gör denna till ett perfekt val att antingen äga själv eller lägga henne i charter och använda några veckor om året. Med hjälp av senaste designen på skrovet gör henne till en trevlig seglare och hög prestanda.

VIDEO

SPECIFIKATION

Length overall

11,93

Hull beam

6,63

Light displacement (EC)

9 500 kg

Deep draught keel - standard

1,21 m

Max fuel capacity

300 l

Max water capacity

2 x 265 l

Engine power max

2 x 30 hp

Sail area

59 kvm

Genoa area (104%)

36 kvm

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV