MY 40

 

MY 40 är den senaste av Fountaine Pajots motorbåtskatamaraner och hon kompletterar serien väl mellan MY 37 och MY 44. Flybridge och ägarkabinen är oöverträffad i sin klass. De energiska linjerna, den nutida designen och självsäkra identiteten ger MY 40  ett bestående och iögonfallande intryck med enastående prestanda.

 

Makalösa boutrymmen! – MY 40´s generösa komfort och den ljusa interiören är unik för sin storleksklass. Allt är konstruerat för att erbjuda flärd och en bekymmersfri tillvaro. Vidare finns de rymliga kabinerna, den generösa ägarsviten samt den praktfulla flybridgen med solbäddar för sköna stunder.

 

MY 40 är otroligt stabil, komfortabel och ger total frihet under dina resor, både till sjöss och i hamn. Den stora badplattformen i aktern skapar ännu fler roliga stunder på havet.

 

De två förarplatserna, på flybridge och inne i salongen har båda panorama utsikt vilka vidgar dina horisonter.

VIDEO

SPECIFIKATION

Interior layout and design

Pierangelo Andreani Studio

Length overall

12.20 m

Hull beam

6 m

Light displacement (EC)

13,5 t

Deep draught keel - standard

1,1 m

Max fuel capacity

2 x 700 l

Max water capacity

1 x 450 l

Engine power

2 x 300 CV - IPS / 2 x 370 CV - IPS

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV