MY5

 

 

När Fountaine Pajots lanserade MY5 var hon mycket efterlängtad då hon kompletterar varvets motorbåts program väl genom att placeras sig mellan då varande modellen MY 37 och MY6.

 

 

Skorven är ritade med ett kraftigt “steg” strax ovanför vattenlinjen vilket minimerar motståndet i vattnet och samtidigt behåller den interiöra rymden.

 

Resultatet blir en motorbåt med hög prestand, god bränsleeffektivitet och fantastiska ytor.

 

MY5 erbjuder er en motorbåt med oslagbart mycket interiöra och exteriört utrymme för att vara  blott 12,5 m lång, nyckeln ligger så klart i bredden på nästan  6 m vilket sakpar ett oslagbart volymmått ombord som inte går att jämföra med någon monohulls motorbåt i den här storleksklassen.

 

Precis som på sin storasyster MY6 så är köket placerat i anslutning till sittbrunnen vilket ger er en nästintill gränslös yta mellan sittbrunn, kök och salong.

 

De gigantiska glaspartierna ger er som ägare en panorama vy av horisonten och fyller salongen med naturligt ljus.

Ljustet tränger djupt in i båten och fyller såväl ägarkabinen, med sin queen sized bädd,  och gästhytterna.

 

 

Framdriften sköts av Volvo Pentas IPS motorer och ni väljer mellan IPS 400 eller IPS 500, oavsett vilket alternativ ni väljer kommer resultatet var en motorbåt som ni med lätthet hanterar i alla situationer.

 

 

Som på alla katamaraner så är de exteriör ytorna i fokus och med en flybridge på hela 17 m2 och en sol loung i fören kommer ni alltid finna en plats att njuta av havet, solen och livet ombord på er MY5!

 

 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss –info@yachtsale.se

 

 

VIDEO

SPECIFIKATION

Interior layout and design

Pierangelo Andreani Studio

Length overall

12.91 m

Hull length

12.35 m

Hull beam

5.96 m

Light displacement (EC)

14 000 kg

Load displacement

25 400 kg

Draught keel - standard

1.12 m

Air draught

4.40 m

Air draught with Hard Top

5,66 m

Max fuel capacity

2 x 700 l

Max water capacity

450 l

Engine power Standard

2 x Volvo Penta IPS 400

Engine power Optional

2 x Volvo Penta IPS 500

Estimated Range

Up to 1 000 nm

EC Certification

B8 | C16 | 30

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV