MY4.S

Nu har Fountaine Pajot förnyat sig! Första modellen för 2021 att ersättas är MY37 som nu blir MY4.S, där S står för Sedan. Denna modell följer sina syskon MY5 och MY6s formlinjer. Distinktiv elegans med en touche av sportighet med sina rundade förar.

 

Med de stora glaspartierna får ni ett fantastiskt ljusinsläpp och inte tala om utsikten! I taket finns det en taklucka som är öppningsbar och som är ett positivt tillägg i ljusinsläppet.

 

Här har vi en båt som verkligen kan användas till flera saker, fantastiska sommardagar på fördäck, härliga eftermiddagar på akterdäck. Och skulle det som det kanske gör i vårt fantastiska land, regna, så finns det gott om utrymmen att vara på under tak. En tilltagen salong men längsgående kök gör det till en social och praktisk yta att vara på.

 

Båten säljs i två varianter, Maestro med 3 kabiner, ena skrovet blir ägarhytt med eget badrum och gott om stuvutrymmen och i andra skrovet finns det två gästkabiner, en toalett och här också gott om stuvutrymmen. Quatuor version levereras till den stora familjen med fyra kabiner och två toaletter.

 

Framdriften sköts av Yanmars 150 eller 250 hp maskiner, fördelade på varsitt skrov. Med hjälp av axlarna får ni en bränsleekonomisk drift och slitagekonstnaderna är väldigt gynnsamma.

SPECIFIKATION

Length overall

11 m

Hull beam

5,10 m

Light displacement (EC)

9 500 kg

Keel - standard

0,80 m

Air draught (max)

3,78 m

Max fuel capacity

2 x 600 l

Max water capacity

350 l

Engine power

150 hp

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV