NEW 45

Ljus, rymlig och elegant design – NEW 45 överträffar förväntningarna!

 

Helt nya NEW 45 utstrålar energiska linjer och inverterad bog och utrymmer en storartad interiör som fascinerar. Denna eleganta nya katamaranen har en helt ny designad styrplats uttänkt att förbättra hanteringen som utlovar utmärkta prestanda.

 

NEW 45 levererar total harmoni med överflöd av ljus, en öppen salong som ger marknadens största lounge i sin storleksklass, nytt kökslayout skapar nya förvaringsmöjligheter. Ny uppdaterad inredning ger en känsla av lyx.

 

Ägarkabinen och gästkabinerna badar också i ljus och skänker rofylld komfort att slappna av i, och beroende på konfiguration ett en-suite badrum.

 

Fountaine Pajots NEW 45 är förbättrad med otroligt generösa lounge areor såsom fördäcket, sittbrunnen och tillvalet Beach Club elektriska badplattformen.

 

Välkommen för en rofylld och njutningsbar upplevelse ombord på NEW 45.

SPECIFIKATION

Architect

Berret-Racoupeau Design

Length overall

13,45 m

Hull length

13,45 m

Hull beam

7,55 m

Light displacement (EC)

13,6 t

Deep draught keel - standard

1,2 m

Air draught (max)

21,20

Max fuel capacity

470 l

Max water capacity

700 l

Engine power

2 x 40 hp / 2x 50 hp

Mainsail area

74 m2

Genoa area (104%)

45 m2

Gennaker

130 m2

EC Certification

2019

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV