NEW 51

Senaste tillskottet från Fountaine Pajot. Så pass ny att de inte tagit fram ett namn på henne. Denna katamaran har de fokuserat på att få till en lounge på flybridge med effektiva ytor för att inte ta bort för mycket segel. De har effektiviserat loungen på fördäck så man kan få ryggstöd eller bara plana soldynor.

 

Som sina mindre syskonmodeller saknas det ett navigationsbord och istället har man satt in fler soffor och fotöljer för en så bekväm seglare som möjligt.

 

Precis som sina modellsyskon uttrycker hon det starka Fountaine Pajot DNA’t när det kommer till prestanda och elegans. Kännetecknet för Fountaine Pajots segelkatamaraner är deras dynamiska och djärva design med fokus på stora sociala ytor och voluminösa interiörer som är ljusa och moderna.

VIDEO

SPECIFIKATION

Length overall

15,54 m

Hull beam

8,08 m

Light displacement (EC)

18 100 kg

Deep draught keel - standard

1,30 m

Max fuel capacity

2 x 450 l

Max water capacity

900 l

Engine power

2 x Volvo Penta D2 60

Mainsail area

95 kvm

Genoa area

59 kvm

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV