Power 67

Njut av havets läckerheter på en sann yacht.

 

Power 67 är Flaggskepp modellen i Fountaine Pajots motoryacht program och ståtar med alla signatur funktionerna man känner igen en Fountaine Pajot på. Ledorden här är luxuösa, stora och eleganta utrymmen likt Alegria 67.

 

Power 67 är designad för långdistans cruising. Kraften, kombinerat med skrov designen, tillåter henne att uppnå otroliga cruising farter. Denna långdistans cruiser erbjuder stora bränsletankvolymer , hela 1700 nautiska mil kommer man på en tank. Med en hög autonomitet kan fokus på navigation läggas.

 

Power 67 är synonymt förknippat kompromisslös flärd där uttrymme och komfort möts av elegans och dynamisk vision. Yachten har designats expansiva nöjes och avslappnings ytor både inne och ute med åtanke på säkerhet och prestanda.

 

Sittbrunnen på 36 m² är designad för oförglömliga sociala sammankomster. Med åtkomst till loungen där solbäddar och ett kök med grill tillåter för många gäster.

 

Den omfångsrika flybridgen på 32 m², fördäcket med tillvals jacuzzi och ägarsviten är fantastiska platser ombord som alla åtnjuter direkt åtkomst från salongen.

 

Fountaine Pajot Power 67 är designad för olika interiöra layouter anpassat möta individuella behov inklusive långdistans sträckor, en dag på sjön eller för speciella tillfällen till ankar.

 

Valbar i längsgående köks version eller ett kök som smälter in i salongen levererar Power 67 generöst fem-stjärniga lyxiga utrymmen  som är djärva, moderna och stiliga.

 

Otroliga 360 graders vyer utsikt ut från motorkatamaranens panorama fönstren, och hennes premium kvalitet design och utförande hjälper det naturliga ljuset strömma in och fortsätta förbättra den komfortabla trivseln ombord.

 

 

 

SPECIFIKATION

Interior layout and design

Berret-Racoupeau Yacht Design

Length overall

19,69 m

Hull length

19,33 m

Hull beam

9,84 m

Light displacement (EC)

31 500 kg

Deep draught keel - standard

1,15 m

Air draught (max)

6,28 m

Max fuel capacity (gasoil)

4000 l

Max water capacity Std

1050 l

Engine power

2 x 300 hk

Option Power

2 x 435 hk

Holding tank

350 l

Material

Polyester Fiberglass

EC Certification

B CE de type

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV