Power 67

 

Power 67 är Flaggskeppet i Fountaine Pajots motorbåts program och med sin eleganta och innovation design, toppmoderna interiör och energiska linjer kommer Power 67 möta era mest krävande önskemål.

 

En sittbrunn på hela 36 m2 som gränslöst flyter ihop med salongen som i sin tur tar er ut på fördäck där ni mötes av en loung där varvet gett er möjlighet till en jacuzzi.

 

Flybridgen med sin fantastiska panorama utsikt över havet är på hela 32 m2 och ett bättre ställ att uppleva sol och hav är svårt att tänka sig.

 

Ägarhytten ombord på Power 67 beskrivs bättre som en lägenhet med en yta på hela 22 m2, en walk in closet och två stycken badrum i italiensk stil.

 

 

Power 67 har två motoralternativ med upp till 2 x 435 hk och en crusing range på hela 1 700 nautiska mil vilket ge er oanade möjligheter att upptäcka nya farvatten.

 

 

Power 67 kommer lanseras under 2020.

 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

VIDEO

SPECIFIKATION

Architect

Berret-Racoupeau Yacht Design

Length overall

19,69 m

Hull length

19,33 m

Hull beam

9,84 m

Light displacement (EC)

31 500 kg

Load displacement

45 000 kg

Deep draught keel - standard

1,15 m

Air draught (max)

6,28 m

Max fuel capacity (gasoil)

4 000 l

Max water capacity Std

1050 l

Engine power

Volvo Penta D4 2 x 300 hk

Engine power Optional

Volvo Penta D4 2 x 480 hk

Estimated Range

Not available yet

Material

Polyester Fiberglass

EC Certification

Not available yet

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV