Fountaine Pajot Motor Yachts var starten på det stora intresset för snabbhet. 1998 lanserade de sin första motoryacht och idag är dem världsledande av tillverkandet. Det finns många fina fördelar med Fountaine Pajot Motor Yacht, det finns fantastiska utrymmen och enkel manövrering av båtarna. De är byggda för att hålla en hög marschfart, samtidigt som de har låg bränsleförbrukning och en exceptionell sjövärdighet.

 

Fördelarna med Fountaine Pajot Motor Yacht är alltså många och vill man uppleva något extra med vinden i håret är motoryacht det rätta valet.

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV