NY Modell och NYA namn – Fountaine Pajot


Nyhet

25 januari 2021


NY modell – MY4.S

 

Fountaine Pajot sjösätter en ny modell som efterträder den klassiska MY 37!

 

Modellen MY4.S kommer att lanseras redan under 2021.

 

MY4.S är den första motorbåten från Fountaine Pajot utan flybridge vilket ger en rad fördelar, bland annat ett lägre deplacement, sportigare look och ett oöverträffat ljusinsläpp i salongen tack vare takfönster.

 

Den stora ytan på taket blir också en perfekt förvaringsplats för padel boards, kajaker med mera vilket gör MY4.S till en perfekt plattform för äventyr i skärgården.

 

Precis som sina stora systrar har MY4.S en öppen planlösning där salongen och sittbrunn smälter ihop och skapar en fantastisk yta att umgås på.

 

En nyhet vi inte sett på motorbåts katamaraner från Fountaine Pajot tidigare är att soffan i aktern på MY4.S enkelt kan konverteras till en solbädd.

Givetvis har MY4.S även den karakteristiska solloungen i fören.

 

MY.4S kommer presenteras under året och första leverans till Sverige är möjlig till våren 2022!

 

Fler bilder och info om henne finner ni här

 

NYA namn – MY5 & MY6

 

Fountaine Pajot har inför säsongen 2021 valt att döpa om modellerna i sin motorbåts serie.

 

Det har man valt att göra då storleken på dessa modeller blir så mycket större än på sina motsvarigheter på monohull sidan, vilket såklart beror att katamaranerna har två skrov.

 

Så istället för att namnge båtarna efter sin längd i fot döper Fountaine Pajot nu modellerna efter den interiöra och exteriöra storlek som båtarna motsvara på monohull sidan.

 

Det har lett till att M40 & MY44 nu kallas MY5 och MY6 vilket alltså indikerar att trots sin längd på 40 respektive 44 fot motsvara dessa båtar monohulls på 50 respektive 60 fot!

 

För mer information och offerter på Fountaine Pajot motorbåtar kontakta oss på info@yachtsale.se