fbpx
Published on: 2022-01-20

Yachtsale blir exklusiv agent av premiummärket PRESTIGE

BREDDAR PORTFÖLJEN AV MOTORBÅTAR

Yachtsale blir exklusiv återförsäljare av premiummärket Prestige Yachts i Sverige

PRESTIGE är synonymt med tidlös design och klassisk lyx. Det franska varumärket, som är del av BENETEAU Group, skapar exklusiva motorbåtar i storleksklassen 40-70 fot. PRESTIGE har tre olika mod- elprogram: F-LINE, S-LINE och senaste tillskottet X-Line med flaggskeppet X70.

Från och med första januari 2022 tar Yachtsale över generalagenturen för motorbåtsmärket PRESTIGE i Sverige.

”Det är såklart väldigt kul att vi får chansen att addera PRESTIGE till vår portfölj, och att BENETEAU Group väljer att utöka sitt samarbete med oss. Det är ett spännande varumärke som satsar mycket på utvecklingen av sitt modellprogram och teknisk innovation, vilket har gjort dem till ett av de ledande motoryachtsvarumärkena” säger Mattias Kennebäck, VD och grundare, Yachtsale Sweden AB. Utöver PRESTIGE är Yachtsale även generalagent för gruppens varumärke BENETEAU. ”Detta utökar och kompletterar vår portfölj: vi har många kunder som efterfrågar större båtar, och med detta kan vi tillgodose deras behov och önskemål.”

PRESTIGE är en framgångssaga, varumärket har funnits i dryga 30 år och har levererat över 4000 båtar, och just nu finns det inget som tyder på att efterfrågan skulle dala: ”Jag tror kunderna upp- skattar den tidlösa och eleganta designen” säger Mattias, ”de är klassiska och välbyggda motorbåtar med alla bekvämligheter man kan önska.”

 

Om PRESTIGE

”Your home on the water”

Varumärket PRESTIGE föddes ur en önskan om att skapa exceptionella båtar designade för excep- tionella kunder – för dem som vill leva ut sina drömmar.

1989 lanserades varumärkets första modell, PRESTIGE 41, ett resultat av ett samarbete mellan Garroni Design och JEANNEAU – båten gjorde succé och lovordades för sin moderna design och höga sjövärdighet. 2000 lanserades PRESTIGE 36 varumärkets första modell med flybridge. 2020 introducerade varumärket den helt nya modellserien X-Line och flaggskeppet X70.

Det anrika franska varvet JEANNEAU grundades redan 1957 av Henri Jeanneau, en pionjär inom nyttjandet av glasfiber i båtar. JEANNEAU är idag, liksom PRESTIGE en del av BENETEAU Groupe.

Läs pressreleasen här ->

PRESTIGE har tre olika linjer i sitt modellprogram

KONTAKTA OSS

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.


    08-275 330
    08.00-17.00

    Brantvägen 3,
    133 42Saltsjöbaden 

    info@yatchsale.se