fbpx
Beneteau Flyer
BENETEAU Flyer 6 SUNdeck
FLYER 6 SUNDECK

Rapp, sportig, trailerbar, övernattningsbar, lättmanövrerad och praktisk. Det är bara några av de frestande egenskaper som man har lyckats klämma in på blott sex meter båt.

LÄS MER
BENETEAU Flyer 6 SPCAEdeck
FLYER 6 SPACEDECK

En utflykts-, transport- och vattensportbåt som dessutom levereras med en jätteportion körglädje. Det är den korta beskrivningen av Flyer 6 SPACEdeck.

LÄS MER
BENETEAU Flyer 7 SUNdeck
FLYER 7 SUNDECK

En övernattningsbar båt som går värdigt på oskyddat vatten men som ändå är trailerbar och behändig att hantera.

LÄS MER
BENETEAU Flyer 7 SPACEdeck
FLYER 7 SPACEDECK

Här är verkligen bäddat för adrenalinstinn vattensport, trygga transporter och enkel hantering. Allt i en och samma båt.

LÄS MER
FLYER 8 SUNDECK

En rapp och temperamentsfull båt på dagarna och bekväm bobåt på nätterna. I Flyer 8 SUNdeck får man allt i ett och samma flytetyg.

LÄS MER
BENETEAU Flyer 8 SPACEdeck
FLYER 8 SPACEDECK

En minst sagt lyxig plattform för sol, bad och vattensport med föredömligt sportiga köregenskaper som en ren bonus.

LÄS MER
FLYER 9 SUNDECK

Fällbart skrovsida, sinnrik layout, fräck uppsyn, svårslagen rymd och ett friskt temperament. Det är bara en del av allt som gör Flyer 9 SUNdeck till något alldeles extra.

LÄS MER
BENETEAU Flyer 9 SPACEdeck
FLYER 9 SPACEDECK

Går det att skapa en båt som är sportig men ändå bärig och stabil, rymlig utvändig men ändå bobar och som rymmer hela kompisgänget samtidigt som den är familjeanpassad? Svaret är ja!

LÄS MER
FLYER 10

En minst fullfjädrad familjebåt med föredömligt sportiga köregenskaper som en ren bonus. Det är den korta beskrivningen av Flyer-flottans verkliga stolthet.

LÄS MER

Beneteau Flyer

Beneteau Flyer är en snygg dagsbåt med ett unikt koncept med ett Air-Step®-skrov för val av två olika däckplaner, Flyer är en destillation av teknik. SPACEdeck och SUNdeck, med rymliga modeller mellan 5 och 9 meter, är utan tvekan en prestation när det gäller design. Låt det roliga börja!