fbpx

GRAN TURISMO 32

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Gran Turismo 32 – Beneteaus lillstora genidrag

Att Gran Turismo 32 är modellseriens minsting må vara. Likväl kommer den med komfort, finesser och en invändig volym som få, om ens någon, annan 32-fotare kan jämföra sig med.

Hemligheten ligger i en ny och mycket innovativ invändig design som får båten att sväva i gränslandet mellan en traditionell cruiser och en hardtop-båt.

Receptet är lika enkelt som genialt – slopade skarndäck.

Med detta kommer också en lång rad fördelar där stora sociala ytor är den gemensamma nämnaren. Ta bara soffan i sittbrunnen som gott och väl rymmer åtta personer. Eller de många och bekväma sittplatserna i övrigt. Kort sagt – allt vad man kan önska sig i en lyxig bobåt finns – utan att vara i vägen eller störa känslan av rymd.

Som förare kontrollerar man dubbla inom- eller utombordare på upp till totalt 600 hk från en ergonomiskt mycket väl genomtänkt förarplats med fri sikt åt alla håll.

Sist men inte minst är det tryggt att veta att Gran Turismo 32 är en produkt av världens största båtvarv. Varje lösning och varje finess är resultat åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter.

 

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU Power Boats
Designers : Style & Design / Andreani Design

Gärna ett fräckt yttre men det får aldrig gå ut över funktionen. Så resonerade Beneteau när en ny modell skulle skapas. I praktiken innebär det båtar som både har de fräcka linjerna och de minst sagt frestande lösningarna – utan prut.

Tydliga exempel är de stora och sociala ytorna och möblemanget i sittbrunnen, den snitsiga passagen till fördäcket och den trippla solbädden på fördäcket. Idel frestelser utan att det för ett ögonblick känns trångt eller belamrat. Tvärt om.

Ljus, luft och volym är något av Gran Turismos adelsmärke och 32:an är inget undantag. Här finns allt av kabiner och utrymmen som skapar en fullfjädrad familje-/semesterbåt. Något som annars inte är självklart när det gäller en båt på tio meter.

Oavsett det gäller midkabinen, förpiken eller toaletten, med den separata duschkabinen är känslan av rymd och ljus påtaglig.

MOTORER
OPTIMAL SIKT
SOL OCH BAD

MOTORER

Utombordare eller inombordare? Valet är ditt men samtidigt något av ett lyxproblem då båda har sina klara fördelar. Hör du till dem som prioriterar en fri badbrygga så är det senare ett vettigt alternativ. Den som prioriterar hög fart och prestanda bör ta sig en allvarlig funderare på utombordar-alternativet.
Oavsett vad så utlovas förträffliga köregenskaper.

OPTIMAL SIKT

När man tar plats bakom ratten Gran Turismo 32 så är känslan av att sitta i en glaskupol inte långt borta med fri och obruten sikt åt alla håll. I salongen har tillverkaren satsat extra hårt på säten, ergonomi och enkla men väl genomtänkta lösningar som kan verka futtiga var för sig. Men som gör underverk för helheten.

SOAL OCH BAD

Att den stora U-soffan kan göras om till en solbädd är en självklarhet. Likaså att tillverkare har satsat hårt på att skapa trippla solbäddar på fördäcket. Något som brukar imponera på såväl kunder som konkurrenter är dock den sinnrika utformningen.

SPECIFIKATION

Längd över allt
9.95 m
Skrovlängd
9.63 m
Bredd
3.32 m
Lätt deplacement – OB
5 377 kg
Lätt deplacement – IB
6 148 kg
Bränslekapacitet – OB
2 x 400 L
Bränslekapacitet – IB
2 x 360 l
Vattenkapacitet
160 L
Inbombodare
2 x Mercruiser 250-300 hk
Max motorstyrka OB
2 x 350 hk
Drivmedel
Bensin eller Diesel
CE-Certification
B8 | C11
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   DISCOVER THE SERVICES