fbpx

ANTARES 7

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Antares 7 – bäddar för ett bekymmersfritt båtliv

En campingbåt – fast också en trailerbar sportfiskebåt samt en grovis för säkra och snabba transporter. Antares 7 är bra på mycket.

Säker, enkel och komfortabel. Det är tre adjektiv som Beneteau- varvet vårdade ömt när Antares 7 fick sina linjer på ritbordet.

Därav ett stöddigt och bastant men ändå föredömligt lättdrivet skrov i kombination med en rapp utombordare. Resten är historia då denna båtmodell snabbt blev en succé. Frågan är om det ändå inte är dess mycket svårslagna invändiga utrymmen som tar priset. Tack vare en mycket sinnrik inredningslayout och ett frosseri i ljusinsläpp har Antares 7 begåvats med en känsla av rymd som få, om ens någon, annan båt i samma storleksklass kan jämföra sig med.

Invändigt finns allt som skapar en riktig campingbåt för sjöfärder oavsett väder. Vad sägs till exempel om det snitsiga pentryt med enlågig spis, diskho, avställningsytor och kylskåp? Eller vad sägs om förpiken som har sovplatser för två vuxna. Naturligtvis kan man också trolla fram ytterligare sovplatser i salongen. Så fortsätter det med lösningar och finesser som gör båtlivet lekande lätt och den som inte redan är imponerad ska veta att man också har lyckats få till ett separat toalettutrymme i denna trailerbara trotjänare.

Till det ovan sagda kommer också utvändiga utrymmen som imponerar och där lastytan/sittbrunnen/akterdäcket bakom hytten är ett kapitel för sig. Förutom en rejäl L-soffa finns här också ett matbord som lätt kan stuvas undan när sportfiskaren vill ha extra svängrum för agn, spö och krok.

I konceptet rymliga utvändiga ytor ingår också föredömligt breda gångbord och kraftiga räcken som uppskattas när man rör sig utvändigt på båten.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som är ett av världens största och mest anrika varv och som har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns på såväl andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där varje detalj bygger långa tider av lärdomar och utveckling.

Ett välsvarvat skrov i kombination med höga och vattenavvisande skrovsidor gör färden säker, stabil och väl skyddad. Till detta kommer breda gångbord, stora lastytor och annat som har gjort Antares-serien till den succé som den är.

De generösa utvändiga ytorna till trots så är Antares 7 en fullfjädrad campingbåt med pentry, kojer för en familj samt matbord och en fantastisk känsla av rymd och komfort.

TRAILERBAR
SIMSALABIM
SMIDIGT PENTRY

TRAILERBAR

Varför inte sjösätta i Storsjön den ena dagen bara för att upptäcka en norsk fjord dagen därpå? Det trailerbara båtlivet öppnar en ny värld av möjligheter.

SIMSALABIM

Ett komfortabelt säte i salongen förvandlas blixtsnabbt till en lika komfortabel dubbelbädd. Likaså kan L-soffan i aktern förvandlas till en solbädd.

SMIDIGT PENTRY

Ett litet men ack så praktiskt pentry med diskho, rinnande vatten, kyl och förvaring.

SPECIFIKATION

Längd överallt
7.48 m
Skrovlängd
6.48 m
Bredd
2.5 m
Lätt deplacement
1 924 kg
Bränslekapacitet
170 L
Vattenkapacitet
50 L
Motorkraft
130 KW – 175 CV
Framdrivning
Utombordare
CE Certification
C8/D8
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN