fbpx
BENETEAU Flyer 6 SPCAEdeck

FLYER 6 SPACEDECK

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Flyer 6 SPACEdeck – båtliv utan krångel

En utflykts-, transport- och vattensportbåt som dessutom levereras med en jätteportion körglädje. Det är den korta beskrivningen av Flyer 6 SPACEdeck.

Till det yttre förvillande lik sin syster Flyer 6 SPACEdeck – det må vara. Men här har satsat på extra sittutrymme framför styrpulpeten.

I övrigt levereras den med samma pigga temperament och samma trygga sjöegenskaper som sin systerbåt. En del av hemligheten ligger i det välsvarvade skrovet men också i en väl utlagd bog som håller såväl rykvatten som elaka brottsjöar stångna.

Till detta kommer en följsamhet som inte bara uppskattas vid manövrering i trånga hamnar utan också när Flyer 6 SPACEdeck ska briljera inom området vattensport.

Kort sagt – Flyers minsting bäddar för det lilla, impulsiva och okomplicerade båtlivet när det är som bäst med rejäla lastytor, solbäddar, styvutrymmen och sittplatser som kan anpassas så som det passar för stunden.

Som förare bjuds man på en rejäl portion körglädje i en båt som tål att provoceras utan att bjuda på minsta tendens till kast, slängar eller andra obehagligheter.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
Designer : STYLE & DESIGN

Ett fräckt utseende – absolut – men till detta kommer också en välsvarvat skrov, ett väl utlagd bog, rejäla räcken, breda gångytor och annat som ligger till grund för BENETEAU goda rykte.

OPTIMERADE UTRYMMEN

Flyer 6 SPACEdeck är en uppvisning i konsten att trolla med ett begränsat utrymme och få en båt att kännas betydligt större än vad den egentligen är.

EFFEKTIVT SKROV
SOL OCH BAD
BRA TRYCK

EFFEKTIVT SKROV

En del av hemligheten bakom de svårslagna köregenskaperna ligger i ett luftsmort skrov, eller Airstep® 2 hull som vi kallar det, och som borgar för stabilitet, komfort och enkel manöverering i en lyckad kombination.

SOL OCH BAD

Simsalabim – ett särdeles luftigt och lastbart fördäck förvandlas till en rejäl solbädd. Häpp!

BRA TRYCK

Flyer 6 Spacedeck kommer med en stor portion körglädje och kan bestyckas med ända upp till 200 hk.

SPECIFIKATION

Längd över allt
5.96 m
Skrovlängd
5.3 m
Bredd
2.26 m
Lätt deplacement
1 204 kg
Bränslekapacitet
100 L
Vattenkapacitet
50 L
Motorstyrka
Max 140
CE Certifikation
C6 | D6
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN