fbpx

OCEANIS 30.1

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Oceanis 30.1 – i all befriande enkelhet

Känslan när allt är optimerat för enkel, fartfylld och bekväm segling när allt stämmer. Det är känslan som Beneteau har kokat ned i Oceanis 30.1.

Slugt kan tyckas – men i instegsbåten Oceanis 30.1 har Beneteau-varvet naturligtvis gjort allt för att köparen ska fastna för segling i allmänhet – och segling i en Beneteau Oceanis i synnerhet.

Därav idel smarta lösningar som den raka stäven, den markanta skrovvinkeln och det slimmade rufftaket, för att nämna en del. Till detta kommer också självslående fock och rullmast som gör segelhanteringen härligt okomplicerad.

För den mer prestationslystne seglaren kan Oceanis 30.1 utrustas med överlappande genua, code 0, square top storsegel samt asymmetrisk spinnaker.

Oavsett vad så bygger det hela på ett särdeles välsvarvat skrov med god bredd och fylliga ändskepp. Något som inte bara ger hög prestanda utan också en svårslagen volym invändigt.

Säg den 30-fotare som har en genomgående ståhöjd på hela 1,98 meter i salongen, två dubbel hytter och en väl tilltaget separat toalettutrymme. I det L-formade pentryt finns det gott om förvaringsmöjligheter samt en 75-liters kyl samt gasspis och ugn.

Sist men inte minst är det tryggt att veta att Oceanis 34.1 är en produkt av världens största båtvarv. Varje lösning och varje finess är resultat av åratal förfiningar, förbättringar och erfarenheter

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

NAVAL ARCHITECT : Finot - Conq
INTERIOR DESIGN : Nauta Design
Deck Design : Nauta Design

Kombinationen av en förhållandevis mycket stor och lättarbetad sittbrunn samt enkel segelhantering. Däri ligger också styrkan hos Oceanis 30.1.

Inte helt överraskande har Oceanis 30.1 ett ljus, en rymd och en luftig inredning som få, om ens någon annan segelbåt i samma storlek kan jämföra sig med.

SE VIDEO

VAL AV KÖL
RATT ELLER RORKULT
RYMLIG SITTBRUNN

VAL AV KÖL

Oceanis-seriens lilla friskus erbjuds med fyra olika kölaralternativ:
* En L-köl med ett djupgående på 1,88 meter (standardkölen).
* Det grundgående alternativet med ett djupgående på 1,30 meter.
* Två olika fällkölar – en “lyftköl” på 0,96-2,33 meter och en “svängköl” på 1,20-2,30 meter.

RATT ELLER RORKULT

Som enda båt i Oceanis-serien kan 30.1 fås med rorkult alternativt dubbla rattar där det förstnämnda alternativet levererar “jollekänsla” medan det senare alternativet bäddar för hög komfort och en öppnare sittbrunn.

RYMLIG SITTBRUNN

En väl tilltagen sittbrunn bäddar inte bara för enkel och bekväm segling utan också för hög komfort i hamn då man fördel fäller upp bordet och dukar för upp till sex personer.

SPECIFIKATION

Length overall
9.53 m
Hull Length
8.99 m
Hull Beam
2.99 m
Light displacement
4 120 kg
Fuel tank capacity
130 L
Fresh water capacity
160 L
Engine Power (Hp)
14 CV
CE Certification
B6 | C8 | D10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN

   Liknande modeller