fbpx

PRESTIGE 420

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning

Prestige 420 – komfort och sober lyx

Prestige 420 må vara modellseriens minsting. Likväl har den allt som har lagt grunden för märkets genuint goda rykte.

En blick räcker för att man ska förstå var ambitionsnivån ligger. Prestige 420 har allt som skapar en lyxig, komfortabel och bekymmersfri tillvaro till sjöss. Allt och litet till faktiskt, då båten kommer med ett särdeles välsvarvat och kritikerrosat skrov som inte bara skänker trygga sjöegenskaper utan också en rejäl portion körglädje.

På samma tema har mycket krut också lagts på att skapa en ergonomiskt riktig och väl genomtänkt förarplats. Här har man inte en bra överblick över såväl instrument som omgivning men också över passagerarna då Prestige 420, liksom samtliga övriga båtar i modellprogrammet, kommer med en befriande öppen planlösning.

Totalt finns fyra kojplatser som är fördelade på mycket sobert inredda sovhytter. Till detta kan ytterligare två sovplatser arrangeras i salongen om så skulle behövas. Därtill briljerar Prestige 420 med ett vinkelpentry och en köksregion som få, om ens någon annan båt i samma storleksklass kan mäta sig med.

Ljus och rymd är sålunda ett genomgående tema. Vart man än vänder sig möts man av ett närmast perfektionistiskt sinne för detaljer. Här finns helt enkelt inte utrymme för tveksamma lösningar. Allt är skapat av designers med lång erfarenhet av båtar och båtliv. Därtill har varje modell genomgått omfattande tester. Allt för att garantera det komfortabla och bekymmersfria båtlivet.

Kanske är det ändå de höga och vattenavvisande friborden, de generösa utrymmena och de stora ljusinsläppen som utmärker båten mest. Speciellt uppskattas att man rör sig helt sömlöst ombord salongen och akterdäcket flyter ihop som en enhet. Ett av Prestige-varvets många trick för ytterligare förstärka känslan av ljus och rymd.

Sist men inte minst är också flybridgen en uppvisning i sinnrika lösningar. Förutom den ståndsmässiga förarplatsen finns här också en wetbar, en matplats samt säten/solbäddar för hela familjen eller kompisgänget. Något som alls inte är självklart på en 42-fotare.

Höga fribord, generösa utvändiga utrymmen samt en rejält tilltagen flybridge. Prestige 420 har allt vad man kan önska sig av sjöegenskaper, komfort samt körglädje och levereras dessutom med ett stolt och aningen kaxigt utseende.

Bakom den stolta och litet kaxiga fasaden döljer sig en ljus, rymlig, sober och på alla sätt lyxig inredning som är väl genomtänkt och beprövad ned till minsta detalj. Det är med andra ord bäddat för ett komfortabelt och bekymmersfritt båtliv.

VIDEO

SPECIFIKATION

Längd över allt
13.06 m
Skrovlängd
11.36 m
Bredd
4.1 m
Djupgående
1.1 m
Höjd
4.9 m
Lätt deplacement
10 400 kg
Deplacement (lastad)
14 837 kg
Max. fart**
30 knop
Cruising fart**
22 knop
Cruising speed range
210 NM
Motor
2 x 380Hk Cummins QSB 6.7
Motor tillval
2 x 425 Hk Cummins QSB 6.7
Bränslekapacitet
1170 l
Vattenkapacitet
425 l
Svartvattentank
120 l
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS

   Liknande modeller