fbpx
BENETEAU Flyer 6 SUNdeck

FLYER 6 SUNDECK

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Flyer 6 SUNdeck – briljerar med sin mångsidighet

Rapp, sportig, trailerbar, övernattningsbar, lättmanövrerad och praktisk. Det är bara några av de frestande egenskaper som man har lyckats klämma in på blott sex meter båt.

Men det stannar inte där. Utöver detta är Flyer 6 SUNdeck också befriande okomplicerad när det gäller allt från handhavande till vistelse ombord. Ta bara en sådan sak som sjöegenskaperna där få, om ens några båtar i jämförbar storlek, klarar stökiga fjärdar med samma inbyggda pondus.

En del av hemligheten ligger i det välsvarvade skrovet men också i en väl utlagd bog som håller såväl rykvatten som elaka brottsjöar stångna.

Kort sagt – Flyers minsting bäddar för det lilla, impulsiva och okomplicerade båtlivet när det är som bäst med rejäla lastytor, solbäddar, styvutrymmen och sittplatser som kan anpassas så som det passar för stunden.

Som förare bjuds man på en rejäl portion körglädje i en båt som tål att provoceras utan att bjuda på minsta tendens till kast, slängar eller andra obehagligheter.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
INTERIOR DESIGN : STYLE & DESIGN

Ett fräckt utseende – absolut – men till detta kommer också en välsvarvat skrov, en väl utlagd bog, rejäla räcken, breda gångytor och annat som ligger till grund för Beneteaus goda rykte.

OPTIMERAD

Flyer 6 Sundeck är en uppvisning i konsten att trolla med ett begränsat utrymme och få en båt att kännas betydligt större än vad den egentligen är.

KÖREGENSKAPER
SÄKERHET
TRAILERBAR

KÖREGENSKAPER

Rapp, sportig och lättmanövrerad. Inget konstigt så långt när det gäller Flyers minsting. Mer förvånande är dock dess värdiga uppträdande i stökiga förhållanden.

SÄKERHET

Ett välsvarvat skrov, breda och snubbelfria gångytor, kraftiga räcken samt en väl utformad förarplats. Allt med hög säkerhet som gemensam nämnare.

TRAILERBAR

Enkel att sjö- och torrsätta, enkel att transportera på trailer och därmed också enkel förvaring. Kort sagt – det är bäddat för det okomplicerade båtlivet som bara ger och som kräver minimalt tillbaks.

SPECIFIKATION

Längd över allt
5.96 m
Skrovlängd
5.3 m
Bredd
2.23 m
Lätt deplacement
12 51 kg
Bränslekapacitet
100 L
Vattenkapacitet
50 L
Motor alternativ
1 x 40-140 hk
CE Certifikation
C6 | D6
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN