fbpx
BENETEAU Flyer 8 SUNdeck

FLYER 8 SUNDECK

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Flyer 8 SUNdeck – sport och komfort i samma paket

En rapp och temperamentsfull båt på dagarna och bekväm bobåt på nätterna. I Flyer 8 SUNdeck får man allt i ett och samma flytetyg.

Flyer 8 SUNdeck beskrivs enklast som den gyllene medelvägen där konstruktörsteamet har klarat en svår lek med kompromisser på ett briljant sätt.

Utmaningen var att skapa en sportig och temperamentsfull båt för social samvaro, sportfiske och vattensport – men också boende – i en och samma båt.

För ändamålet kan båten bestyckas med ända upp till 350 hästkrafter vilket inte bara bjuder föredömligt rapp acceleration utan också en toppfart på hela 43 knop.

Om Flyer 8 SUNdeck sedan ska sorteras in under benämningen daycruiser eller walkaround är oklart. Faktum är att den har det bästa av två världar. Något som gör detta till en båt för långt mycket mer än bara “övernattningar till nöds”.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som inte bara är världens största varv utan som också har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns såväl på andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där allt bygger på många år av lärdomar och utveckling.

 

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
Designer : STYLE & DESIGN

Den snitsiga kombinationen av ett välsvarvat skrov och en väl utlagd bog skapar ett rappt och sportigt temperament och en väl tilltagen invändig rymd i en och samma båt.

SE VIDEO

Sportbåt och weekender

Den unika kombinationen “rapp sportbåt” och “bekväm weekender” gör Flyer 8 SUNdeck till något alldeles extra i båtvärlden.

TRAILERBAR
FRIA YTOR
MOTOR

TRAILERBAR

Att båten är trailerbar innebär inte bara smidiga transporter utan också enkel förvaring, sjö- och torrsättning.

FRIA YTOR

Flyer 8 SUNdeck svävar i gränslandet mellan en daycruiser eller walkaround vilket bäddar för enkel framkomlighet och god invändig volym – samtidigt(!).

MOTOR

Flyer 8 SUNdeck kommer med en stor portion körglädje och kan bestyckas med ända upp till 350 hk vilket ger en en toppfart på 43 knop.

SPECIFIKATION

Längd över allt
8.1 m
Skrovlängd
6.96 m
Lätt deplacement
2.5 m
Light displacement
2129 kg
Bränslekapacitet
340 L
Vattenkapacitet
80 L
Engine Power (Hp)
350
CE Certification
C10 / D10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN