fbpx
BENETEAU Flyer 10

FLYER 10

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Flyer 10 – det stolta flaggskeppet

En minst fullfjädrad familjebåt med föredömligt sportiga köregenskaper som en ren bonus. Det är den korta beskrivningen av Flyer-flottans verkliga stolthet.

En båt för sol, bad och salta dopp. Absolut. Men när det kommer till Flyer 10 så har den så mycket mer än vad som syns på ytan. Här har Beneteaus stolta designteam lyckats med att få ihop det bästa av två skilda världar utan att det känns det minsta konstigt. Vi talar om en komfortabel bobåt i sportbåtsförpackning.

Ta bara den rymliga ruffen som har allt av soff-/bords/ sängarrangemang som skapar båt som fungerar att bo längre än bara en weekend. Lägg därtill den rymliga midkabinen med den jättelika dubbelbädden.

Som sig bör på en riktig semesterbåt har Flyer 10 också ett separat toalettutrymme med dusch. Men viktigast av allt är kanske ändå känslan av rymd där det fylliga (läs stabila) skrovet är en del av hemligheten.

Samma sak gäller utvändigt där en särdeles snitsig utformning av sittbrunnen gör att den kan anpassas såsom det passar för stunden. Får det lov att vara en rejäl U-soffa runt ett uppdukat matbord? Eller är kanske en rejäl solbädd, som komplement till den lika rejäla solbädden på fördäcket, att föredra?

Som förare kontrollerar man upp till 2 x 350 hk vilket garanterar en hästspark till acceleration och köregenskaper utöver det vanliga.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som inte bara är världens största varv utan som också har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns såväl på andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där allt bygger på många år av lärdomar och utveckling.

NAVAL ARCHITECT : Beneteau Power
INTERIOR DESIGN : Style & Design

En sportbåt på utsidan men på insidan döljer sig en komfortabel bobåt. Tack vare den sinnrika inredningslayouten finns allt av sittplatser, solbäddar och finesser i överflöd utan att det känns trångt. Tvärt om!

Kojplatser för minst fyra personer, separat toalettutrymme och därtill en befriande känsla av rymd invändigt.

SE VIDEO

EFFEKTIVT SKROV
SOLBÄDDAR
SITTBRUNNSPENTRY

EFFEKTIVT SKROV

En del av hemligheten bakom de svårslagna köregenskaperna ligger i ett luftsmort skrov, eller Airstep® 2 hull som vi kallar det, och som borgar för stabilitet, komfort och enkel manöverering i en lyckad kombination. Motorer upp till 2 x 350 hk.

SOLBÄDDAR

Trippla solbäddar på fördäcket är något som få, om ens någon annan sportbåt i motsvarande storlek kan skryta med.

SITTBRUNNSPENTRY

Mat lagas enklast utomhus där matoset har fri väg. Komplett pentry med tvålågig spis, ugn, kylskåp, förvaring samt vask.

SPECIFIKATION

Längd över allt
9.98 m
Skrovlängd
9.63 m
Bredd
3.32 m
Lätt deplacement
5688 Kg
Bränslekapacitet
2×400 L
Vattenkapacitet
160 L
Engine Power (Hp)
2X350 CV
CE Certification
B8 / C11
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN