fbpx

SWIFT TRAWLER 48

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Swift Trawler 48 – som hemma fast på bortaplan

Swift Trawler 48 är inte bara det stora klivet in i det verkliga finrummet utan också början på det stora äventyret – så som sig bör när det gäller en riktig långfärdsbåt.

Visst funkar hon utmärkt för veckolånga turer på hemmaplan – absolut. Men med Swift Trawler 48 kommer också möjligheten att kasta loss för den stora resan. Här finns inte bara allt som skapar en mycket komfortabel semesterbåt för ett större gäng. Här kan man också färdas, leva och bo ombord på under långa tider.

För att det ovan sagda ska fungera krävs som bekant mer än att båten bara är väl tilltagen i storlek. Den måste också, på bästa Swift Trawler 48-manér, vara befriad från halvmesyrer och lösningar som fortfarande andas camping. För ändamålet finns bland annat tre separata hytter med dubbelsängar utan prut. Pentryt fungerar mer som ett fullfjädrat kök och kojerna kan med fog kallas för riktiga sängar.

Till detta kommer en lyx och en guldkantad inramning där en mycket innovativ inredningslayout i kombination med många och stora ljusinsläpp skapar en påtaglig känsla av volym. Oavsett var ombord man befinner sig är kontakten med havet nära.

Så fortsätter det med en planlösning som i allt väsentligt påminner om genidragen i småsyskonen Swift Trawler 41 Sedan och Fly. Det handlar om en lång rad små men ack så viktiga lösningar som kan verka futtiga var för sig men som gör underverk för helheten.

Som kronan på verket kan Swift Trawler 48 skryta med en flybridge som ytterst få, om ens någon annan båt i jämförbar storleksklass kan jämföra sig med.

På denna minst sagt väl tilltagna plattform har man inte bara en magnifik överblick över tillvaron. Den visar också prov på tillverkarens förmåga att tänka ett varv extra. Förutom självklarheter som en bekväm förarplats med allt av modern navigationsutrustning, finns här också en sittgrupp med två soffor och ett rejält klaffbord.

Mest av allt imponerar dock den stora fria ytan där man med fördel placerar ut lösa stolar, madrasser eller vad som passar för stunden. Här finns också en modul med grill och kyl som är riktad mot soffgruppen och som gör att kocken blir en naturlig del av det sociala sammanhanget.

Med dubbla 2 x CUMMINS QSB6.7 (2 x 380 hk) i motorrummet kan man komma upp i höga hastigheter under långa transportsträckor eller när man vill skynda sig från ett oväder. Gott så, men mest imponerar båten då ändå när man utnyttjar den på äkta trawler-manér…

… att cruisa fram i deplacementfart, göra resan till målet, njuta av vistelsen ombord samt den låga bränsleförbrukningen.

 

NAVAL ARCHITECT : MICAD
DESIGN : Andreani Design

Ett välsvarvat skrov, höga fribord, breda gångbord, kraftiga räcken och en svårdefinierad inbyggd pondus.

Det är en del av det som gör Swift Trawler 48 redo för det stora äventyret.

Sex riktiga sängar (inte kojplatser), ett riktigt badrum (inte toalettutrymme) och ett välutrustat kök (inte pentry) är en del av det som gör Swift Trawler 48 lill en bobåt för längre tidsperioder.

SE VIDEO

EFFEKTIVT SKROV
NÄRHET TILL HAVET
Uppkopplad

EFFEKTIVT SKROV

Ett sjödugligt skrov i all ära – men med Swift Trawler 48 kommer också en effektivitet som garanterar 600 sjömils räckvidd vid 9 knop.

NÄRHET TILL HAVET

Jättelik flybridge, öppningsbar akterspegel, hydraulisk badplattform samt många och stora ljusinsläpp. Var man än befinner sig ombord så är känslan av närhet till havet påtaglig.

Uppkopplad

Med SEANAPPS-lösningen ansluter du din båt till din smartphone och får så så sätt ständig uppsikt över allt från bränsle- och batterinivåer till underhållskrav.

SPECIFIKATION

Längd över allt
14.74 m
Skrovlängd
12.77 m
Skrovbredd
4.22 m
Lätt deplacement
12 200 kg
Bränsle
1 930 l
Vatten
640 L
Motor standard
2 x CUMMINS QSB6.7 2X380HP
Motor option
2 x CUMMINS QSB6.7 2X425HP
Propulsion
Shaft line
CE Certification
B8 | C10 | D10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN