fbpx
BENETEAU Flyer 7 SUNdeck

FLYER 7 SUNDECK

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Flyer 7 SUNdeck – en stor båt i behändigt format

En övernattningsbar båt som går värdigt på oskyddat vatten men som ändå är trailerbar och behändig att hantera. En svår balansgång som Flyer 7 SUNdeck klarar bättre än de flesta – för att inte säga alla.

Flyer 7 SUNdeck beskrivs enklast som den gyllene medelvägen där konstruktörsteamet har klarat en svår lek med kompromisser på ett briljant sätt.

Ta bara sittbrunnen som tack vare en sin sinnrika layout är svårslaget rymlig. Ändå finns här allt av säten soffor, stuvutrymmen och annat som skapar en första klassen sportig dagtursracer – med gott om svängrum däremellan.

Om denna båt sedan ska sorteras in under begreppet daycruiser eller walkaround är oklart. Faktum är att den har det bästa av två världar även gällande detta.

I Flyer 7 SUNdeck har man utrymmet som krävs för lata soliga dagar i badviken, sportiga köregenskaper och möjlighet till bekväm övernattning. Allt i ett.

En del av hemligheten ligger i det välsvarvade skrovet men också i en väl utlagd bog som håller såväl rykvatten som elaka brottsjöar stångna. Men också i det luftsmorda skrovet som borgar för snabb planing, effektiv gång och värdigt uppträdande.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som inte bara är världens största varv utan som också har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns såväl på andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där allt bygger på många år av lärdomar och utveckling.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
Designer : STYLE & DESIGN
Flyer 7 Sundeck svävar i gränslandet mellan en bowrider och en daycruiser och får på så sätt det bästa av två världar.

Smidig övernattning med en rejäl V-koj, portabel toalett samt ett bra ljusinsläpp/ventilation via en taklucka.

KÖRKÄNSLA
TRAILERBAR
MOTOR

KÖRKÄNSLA

En del av hemligheten bakom de svårslagna köregenskaperna ligger i ett luftsmort skrov, eller Airstep® 2 hull som vi kallar det, och som borgar för stabilitet, komfort och enkel manöverering i en lyckad kombination.

TRAILERBAR

Att båten är trailerbar innebär inte bara smidiga transporter utan också enkel förvaring, sjö- och torrsättning.

MOTOR

Flyer 7 SUNdeck kommer med en stor portion körglädje och kan bestyckas med ända upp till 200 hk.

SPECIFIKATION

Längd över allt
6.41 m
Skrovlängd
6.13 m
Bredd
2.45 m
Lätt deplacement
1 473 kg
Bränslekapacitet
170 l
Vattenkapacitet
50 l
Motorstyrka
Max 200 hk
CE Certifikation
C8 | D9
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN

   Liknande modeller