fbpx

ANTARES 12

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Antares 12 – Det nya flaggskeppet!

Antares 12 har tagit ett märkbart steg framåt när det gäller utrustning, komfort ombord, rymdkänsla och elegans. Vart du än går känner alla igen båtens stil, och din familj kommer att älska dess mångsidighet.

Antares 12 har en stilrent modern look som understryker profilen och filosofin som gjort linjen så framgångsrik de senaste 45 åren. Den klara linjen och skrovfönstren skapar en elegant profil och släpper in gott om naturligt ljus. Den ikoniska hardtopprofilen smälter väl in med resten av båten och utgör grunden för den stora flybridge.

Båten har tre utomhusloungområden: sittbrunnen, den främre solbädden och en rymlig flybridge med en hörnsoffa och ett fullt utrustat utomhusköksskåp.

Antares 12 utmärker sig med högkvalitativa material och detaljer, för att inte tala om sina stilrena och generösa interiöra utrymmen. Styrehuset utgör ett centralt vardagsrum med panoramautsikt över havet.

Det fullt utrustade köket ger dig möjlighet att släppa loss din kreativitet i matlagningen. Loungen med motstående sittplatser är en perfekt plats för trevligt umgänge. Den indirekta belysningen, eleganta stoppning och lackerade möbler skapar en fridfull atmosfär där du kan koppla av och beundra omgivningen.

SPECIFIKATION

Längd överallt
12.97 m
Bredd
3.78 m
Lätt deplacement
9111 kg
Bränslekapacitet
1174 L
Vattenkapacitet
400 L
Motorkraft
900 HK
Framdrivning
Out-board
CE Certification
B10/C12
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN