fbpx
BENETEAU Flyer 9 SUNdeck

FLYER 9 SUNDECK

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Flyer 9 SUNdeck – klivet in i det verkliga finrummet

Fällbart skrovsida, sinnrik layout, fräck uppsyn, svårslagen rymd och ett friskt temperament. Det är bara en del av allt som gör Flyer 9 SUNdeck till något alldeles extra.

Med Flyer 9 SUNdeck tar vi klivet in i det verkliga finrummet. Inte nog med att den har allt av sport och komfort som kännetecknar hela Flyer-serien. Den har också mer av det mesta.

Vad sägs till exempel om de dubbla motorerna som gör denna bobåt till en rapp sportbåt på samma gång? Eller vad sägs om den banbrytande layouten som gör att den svävar i gränslandet mellan en walkaround och en daycruiser?

Oavsett vad man väljer att kalla den så har den det bästa av de båda världarna – ett rymligt inre och gott om plats utvändigt på samma gång – utan prut.

Återigen är det konstruktörsteamet på Beneteau-varvet som briljerar med sin förmåga att tänka nytt och banbrytande. Resultatet? En sportbåt på utsidan och en riktig bobåt på insidan.

Här saknas intet av en rejäl dubbelkoj/soffa med bord, toalettutrymme och pentry. Den som föredrar att laga mat ute i det fria väljer förstås det pentryt i sittbrunnen istället.

Ingen undgår väl heller det djärva grepp som får den rymliga sittbrunnen att bli ännu rymligare? Fäll bara ner fribordet på
babordssidan och du får ännu mer utrymme att breda ut dig på. För att inte tala om känslan av närhet till havet och ett dopp.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som inte bara är världens största varv utan som också har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns såväl på andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där allt bygger på många år av lärdomar och utveckling.

 

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
Designer : STYLE & DESIGN

Den som inte tycker att den jättelika solbädden på fördäcket räcker till kan snabbt förvandla soffarrangemanget till ytterligare en i aktern. Notera det välsvarvade skrovet och den utlagda bogen som är själva grunden till Flyer-seriens succé.

Flyer 9 SUNdeck får man, så sportig båten är, också en fullfjädrad bobåt med soffarrangemang och bord/dubbelsäng, rejält toalettutrymme och ett väl tilltaget pentry.

INBYGGD TERASS
STOR DUBBELBÄDD
EXTRA PENTRY

INBYGGD TERASS

Fäll bara ned skrovsidan på babord sida och få en terrass med ytterligare svängrum. Häpp!

STOR DUBBELBÄDD

Bord och soffarrangemanget förvandlas blixtsnabbt till en stor dubbelbädd med några enkla handgrepp.

EXTRA PENTRY

Ett fullfjädrat pentry inne i salongen i all ära men för den som föredrar att laga mat ute i det fria finns ett alternativ.

SPECIFIKATION

Längd över allt
8.27 m
Skrovlängd
7.97 m
Bredd
2.97 m
Lätt deplacement
2 500 kg
Bränslekapacitet
400 L
Vattenkapacitet
100 L
Engine Power (Hp)
500 CV
CE Certification
B6/C10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN