fbpx
BENETEAU Antares 11 Fly

ANTARES 11 FLY

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Antares 11 Fly – med kunglig överblick över tillvaron

Banbrytande layout, nedfällbart fribord och en vidöppen planlösning. Så långt snarlik sin systermodell Antares 11 men med tilläggsnamnet Fly kommer också en ny nivå på båtlivet.

Stora ljusinsläpp i all ära men på bästa Beneteau-maner har man i Antares 11 Fly tagit detta ett steg till. Vi har alltså att göra med en båt där Beneteau-varvet tillsammans med Sarrazin Design verkligen har vågat ta ut svängarna och skapa något som fått båtvärlden att studsa.

I mångt och mycket är hon snarlik sin systermodell, Antares 11, men till detta kommer en flybridge vars utformning tar det hela till en ny nivå – bokstavligt talat. Förbi är den tid då flybridgen bara var en alternativ förarplats samt några extra säten. Här har man löpt linan hela vägen ut med allt från matbord till solbäddar i mängd. Ett sympatiskt drag är också att en soffa är placerat snett framför förarplatsen och riktad bakåt så att föraren kan ha kontakt med sina passagerare.

Invändigt präglas båten av ljus, rymd och komfort där den sömlösa passagen mellan salongen och akterdäcket/sittbrunnen är en extra välkommen lösning. Totalt finns här sovplatser för upp tillö sju personer och med detta sagt är Antares 11 Fly en fullfjädrad familje- och semesterbåt för långa vistelser till sjöss.

Som sig bör på en båt gjord för långturer så har Antares 11 också nedsänkta gångbord och kraftiga räcken att hålla sig i. Något som kan verka överflödigt men som gör stor skillnad när det gäller att röra sig ledigt ombord. Till detta kommer en extra finess i form av en nedfällbar del av friborden som gör känslan av närhet till havet påtaglig. Likaså är detta en snabb väg till ett dopp i det blå när så önskas.

Som förare kontrollerar man två rappa utombordare som i kombination med Beneteaus välsvarvade skrov levererar en jätteportion körglädje. Stor möda har lagts på ergonomin och komforten vid förarplatsen med föredömligt snitsig och överskådlig instrumentbräda.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som är ett av världens största och mest anrika varv och som har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns på såväl andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där varje detalj bygger långa tider av lärdomar och utveckling.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU
DESIGNER : Sarrazin Design

Ett välsvarvat skrov gör Antares 11 redo för långa färder till havs. Notera de fräcka linjerna signerade Sarrazin Design.

Med den öppna, ljusa och luftiga planlösningen och den geniala layouten tar Antares 11 ett jättekliv in i framtidens båtliv.

SE VIDEO

FLYBRIDGE
SOL OCH BAD
SÄKERHETEN FÖRST
KÖRGLÄDJE I KONCENTRAT

FLYBRIDGE

Flybridgen på Antares 11 är förhållandevis väldigt väl tilltagen med en ergonomiskt riktig förarplats samt gott om sittplatser och solbäddar för passagerarna.

SOL OCH BAD

Öppningsbar skrovsida samt solbäddar både i fören, aktern och på flybridge bäddar för lata dagar till sjöss.

SÄKERHETEN FÖRST

Höga fribord, nedsänkta gångbord och kraftiga räcken runt om hela båten är liksom dubbla utombordare en del av säkerhetstänket kring Antares 11 Fly.

KÖRGLÄDJE I KONCENTRAT

Antares 11 Fly balanserar förvånansvärt högt och lätt på sin V-botten och från förarplatsen kontrollerar man 2 x 300 hk.

SPECIFIKATION

Interiör Layout och Design
Sarrazin Design
Längd överallt
11.16 m
Skrovlängd
9.9 m
Bredd
3.40 m
Lätt deplacement
6148 kg
Max Bränslekapacitet
2 x 400 L
Max Vattenkapacitet
200 L
Motorkraft
2 x 300 CV
Ec Certification
B8/C11 (C5 on the Flybridge)
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN