fbpx

OCEANIS 34.1

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Oceanis 34.1 – i perfekt balans

På frågan om detta är en snabbseglare eller en komfortabel semesterbåt är svaret helt enkelt – ja. Däri ligger också styrkan hos Oceanis 34.1.

Att skapa en renodlad snabbseglare är en sak. Att samtidigt göra den komfortabel och lätthanterlig är en annan och med detta sagt har vi ringat själva balansgången som Oceanis 34.1 går – och går med den äran.

Det hela bygger på ett potent skrov som grund. Därefter styr man i mångt och mycket resten genom att utrusta båten som det passar. Får det till exempel vara den grunda, den djupa eller rentav en fällköl?

Vad sägs om den stora performance-riggen? Eller ska vi slå till på den litet snällare och betydligt mer lätthanterliga cruising-riggen? Varför inte gå hela vägen när det gäller enkel segelhantering och beställa båten med rullmast, självslående fock samt en inte fullt så reslig rigg?

Man får med andra ord sin Oceanis 34.1 som man vill. Detta oavsett det gäller prestanda och alternativa inredningslösningar med två alternativt tre separata sovhytter.

Invändigt råder det inga tvivel om att det är komforten som har fått stå i fokus. Sin vana trogen briljerar Beneteau-varvet med sina svårslagna utrymmen som badar i volym och ljus.

Detsamma gäller sittbrunnen vars storlek och funktion bara kan jämföras med betydligt större båtars.

Utmärkande är också att varje lösning och finess är framtagen för att underlätta livet ombord. Det gäller inte minst L-pentryt – eller snarare det fullfjädrade köket – vars avställningsytor, diskho, kyl samt förvaringsmöjligheter håller klass med vilket hemmakök som helst.

Sist men inte minst är det tryggt att veta att Oceanis 34.1 är en produkt av världens största båtvarv. Varje lösning och varje finess är resultat av åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter.

NAVAL ARCHITECT : Marc Lombard
INTERIOR DESIGN : Nauta Design

Ett potent skrov med vackra och snabba seglande linjer – det är grunden. Därefter kan båten göras mer eller mindre racing-betonad beroende på val av rigg och segel.

När det kommer till att ta tillvara på ett begränsat utrymme och skapa ljus och volym så är det få, om ens något varv som slår Beneteau på fingrarna.

BEKVÄMT BOENDE
RYMLIG SITTBRUNN
SEGLINGSEGENSKAPER

BEKVÄMT BOENDE

Två eller tre sovhytter? Oavsett vad så bjuds här en ljus och luftig atmosfär samt en inredningslayout som är mycket väl genomtänkt – och som fungerar under långa vistelser till sjöss.

RYMLIG SITTBRUNN

Stora och lättarbetade sittbrunnar är något av Beneteaus adelsmärke och Oceanis 34.1 är förstås inget undantag. Här finns gott om plats för ett större gäng samt enkel access till havet via den nedfällbara badbryggan.

SEGLINGSEGENSKAPER

Beneteaus designteam med Marc Lombard i spetsen har gjort allt för att skapa en potent, lätthanterlig och okomplicerad och rolig segling – allt i ett – och gjort det med den äran.

SPECIFIKATION

Length overall
10.77 m
Hull Beam
3.57 m
Light displacement
5 470 kg
Fuel tank capacity
130 L
Fresh water capacity
231 – 361 L
Engine Power (Hp)
21 – 30CV
CE Certification
A6 – B8 – C10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN

   Liknande modeller