fbpx

OCEANIS 37.1

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Ocenis 37.1 – trygghet, rymd och komfort

Sjunde generationens Oceanis Cruisers har gett inspiration till den nya 37-fots båten, som nu tar över. Oceanis 37.1 är den åttonde modellen som har lanserats sedan 2017 och bär alla de karaktäristiska dragen från linjen samtidigt som den erbjuder ett mer hållbart och miljövänligt sätt att segla.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Oceanis 37.1 har en mycket öppen utomhusyta, med avsaknad av akterstag – en layout som har använts framgångsrikt på Oceanis 30.1 och Oceanis 34.1. De generösa dubbla spridarna på Oceanis 37.1 lovar utmärkta prestanda.

För att säkerställa enkel hantering med en mindre besättning, är alla rigging ansluten till de två aktervinscharna, medan fall och tampar är samlade runt rufftaket. Alla instrument, inklusive en 7-tums plotter, finns på styrbords styrkonsol.

Skrovet är utsvängt med en ribba som ger det flytande linjer under vattenytan och ger ökad kraft och stabilitet. Det förbättrar även skrovrigheten, kontrollerar vikten väl och ger större volym inne i fören.

Oceanis 37.1 imponerar med sitt generösa utrymme. Salongen är nästan lika stor som på en 40-fots båt.

Salongen är placerad förskjutet åt babord med en soffa för avkoppling och ett bekvämt bord för sex personer, som vetter mot den längsgående pentryn.

Förpiken har en hisnande utsikt över horisonten genom två stora portlights integrerade i skrovets sida. I den version med två badrum är sängen placerad mot styrbordsskrovet och är generöst tilltagen.

Komforten akterut är optimal. I standardversionen finns en king-size dubbelsäng och ett stort segellucka som kan nås från insidan eller utsidan.

SPECIFIKATION

Length overall
11.93 m
Hull Beam
3.92 m
Light displacement
6 864 kg
Fuel tank capacity
130 L
Fresh water capacity
355 L
Engine Power (Hp)
40
CE Certification
A8 / B10 / C10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN

   Liknande modeller