fbpx
BENETEAU Flyer 7 SPACEdeck

FLYER 7 SPACEDECK

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Flyer 7 SPACEdeck – den gyllene medelvägen

En båt som klarar stora sällskap på oskyddade farvatten men som samtidigt är trailerbar och föredömligt enkel att hantera. Det är Flyer 7 SPACEdeck i ett nötskal.

Alla som har någon slags erfarenhet av båtar vet om det. Det går inte att få allt man önskar men med Flyer 7 SPACEdeck kommer man bra nära. Här har man verkligen bäddat för adrenalinstinn vattensport, trygga transporter av större sällskap samt enkel hantering på trailer. Allt i en och samma båt.

Precis som systerbåten präglas den av en sinnrik layout som får båten att kännas svårslaget rymlig. I sittbrunnen finns allt av säten soffor, stuvutrymmen och annat som skapar en första klassen sportig dagtursracer – med gott om svängrum däremellan.

Frågan är ändå om det inte är utrymmet framför styrpulpeten som smäller högst. En rejäl socialyta med sittplatser för fyra personer om man inte väljer att förvandla detta till en rejäl solbädd.

Till detta kommer köregenskaper som inte skäms för sig. Inte minst tack vare det välsvarvade skrovet som i kombination med den väl utlagda bogen håller såväl rykvatten som elaka brottsjöar stångna.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som inte bara är världens största varv utan som också har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns såväl på andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där allt bygger på många år av lärdomar och utveckling.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
Designer : STYLE & DESIGN

Ett fräckt utseende – absolut – men till detta kommer också en välsvarvat skrov, ett väl utlagd bog, rejäla räcken, breda gångytor och annat som ligger till grund för BENETEAUs goda rykte.

OPTIMERAE UTRYMMEN

Flyer 7 SPACEdeck är en uppvisning i konsten att trolla med ett begränsat utrymme och få en båt att kännas betydligt större än vad den egentligen är.

KÖRKÄNSLA
SOL OCH BAD
MOTOR

KÖRKÄNSLA

En del av hemligheten bakom de svårslagna köregenskaperna ligger i ett luftsmort skrov, eller Airstep® 2 hull som vi kallar det, och som borgar för stabilitet, komfort och enkel manöverering i en lyckad kombination.

SOL OCH BAD

Simsalabim – ett särdeles luftigt och lastbart fördäck förvandlas till en rejäl solbädd. Häpp!

MOTOR

Flyer 7 SPACEdeck kommer med en stor portion körglädje och kan bestyckas med ända upp till 200 hk.

SPECIFIKATION

Längd över allt
6.41 m
Skrovlängd
6.13 m
Bredd
2.45 m
Lätt deplacement
1 473 kg
Bränslekapacitet
170 l
Vattenkapacitet
50 L
Motorstyrka
Max 200 hk
CE Certifikat
C8 | D9
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN