fbpx

SWIFT TRAWLER 35

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Swift Trawler 35 – höjer ribban ytterligare

 

Frågan, när nya Swift Trawler 35 tog form, var om det var möjligt att slå succébåten och föregångaren Swift Trawler 34 på fingrarna. Nu vet vi svaret.

Man kan förstås gå den säkra vägen och nöja sig med några små justeringar när man väl har fått in en fullträff. Eller så kan man, som världens största båttillverkare, sikta ännu högre. Något som vi är glada att BENETEAU gjorde.

Därav tillkomsten av Swift Trawler 35 som har bättrat på de trygga sjöegenskaperna, den låga förbrukning och den funktionella helheten med flera nya grepp.

Hit hör bland annat en öppen planlösning som i kombination med många och stora ljusinsläpp får båten att kännas betydligt större än de 35 fot som det faktiskt handlar om.

Oavsett var ombord man befinner sig är kontakten med havet nära.

Därtill har man lyckats med konststycket att få plats med inte mindre än fyra fullfjädrade kojplatser som är fördelade på två hytter samt ytterligare en rejäl dubbelbädd som kan ordnas i salongen. Och allt detta utan att det känns övermöblerat eller trångt.

Tvärt om är det det just rakt motsatta som utmärker Swift Trawler 35 där breda passager, öppna ytor och mycket volym är ett genomgående tema.

Gemensamt för varje utrymme, varje lösning och varje finness är att de fungerar under långa vistelser till havs. Båtlivet rullar med andra ord på med samma komfort som i ett modernt hem uppe på torra land. Dock med skillnaden att man här har ständig sjöutsikt åt alla håll.

På ovanstående tema, närkontakt med havet, är Swift Trawler 35 begåvad med finesser som en akterspegel som kan öppnas upp.

Precis som flybridgen bidrar också de breda gångborden och de många och stora ljusinsläppen ombord till känslan av rymd i kubik – bokstavligt talat.

Med en Cummins QSB6.7I i motorrummet kan man komma upp i 20 knop under långa transportsträckor eller när man vill skynda sig från ett oväder.

Gott så, men mest imponerar båten då ändå när man utnyttjar den på äkta trawler-manér… att cruisa fram i deplacementfart, göra resan till målet, njuta av vistelsen ombord samt den låga bränsleförbrukningen.

 

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWER
DESIGN : Andreani Design

Funktionen framför allt. Öppningsbar akterspegel, närkontakt med havet, stora sociala ytor, breda gångbord, fria passager och en genomtänkt layout.

Det är några viktiga ingredienser som får Swift Trawler 35 att kännas betydligt större än de 35 fot som det faktiskt handlar om.

 

Öppen planlösning må vara ett slitet utryck men det är likväl vad Swift Trawler 35 handlar om.

Magin ligger i att tillverkaren har fått plats med allt av sovkabiner, pentry, sociala ytor, toalettutrymme med dusch och annat som skapar en första klassens bobåt utan prut. Och med gott om luft däremellan.

SPECIFIKATION

Längd över allt
11.29 m
Skrovlängd
10.81 m
Bredd
3.96 m
Lätt deplacement
8 252 kg
Bränslekapacitet
800 L
Vattenkapacitet
2 x 150
Motor
Cummins QSB6.7I – 425 hk
Drev eller Axel
Axel
CE certifikation
B8 | C10 | D11
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN