Yacht Charter Ownership

Investera i en Beneteau eller Fountaine Pajot. Vi kan presentera de bästa erbjudandena och finansieringsuppläggen på den internationella båtmarknaden. Genom att lyssna på era behov tar vi fram unika offerter helt anpassade till era önskemål.

 

VÄRLDSOMFATTANDE DESTINATIONER
Vi har nära och exklusiva samarbeten med noga utvalda operatörer runt om i världen. Du får tillgång till över +64 marinor och mer än +700 båtar på de mest eftersökta seglingsområden i världen. Vad sägs om att äventyra på de sju haven och få tillgång till de bästa marinor i världen?

 

KUNSKAP & ERFARENHET
Vi bidrar med branschledande kunskap och erfarenhet från våra många år i branschen, allt för att stötta dig i ditt beslut för din framtida investering. Du får ett bredare perspektiv och en djupare förståelse likt en erfaren charterbåtsägare.

 

PROFESSIONELL & PERSONLIG VÄGLEDNING
Vi tar på ett opartiskt sätt hänsyn till dina önskemål och tar fram en kundanpassad presentation genom förslag som vi har noga granskat och undersökt. Du blir på så vis en välinformerad beslutsfattare med ett tydligt beslutsunderlag för hur du vill utforma ditt upplägg för båtägandet.

 

TILLGÅNG TILL MARKNADENS BÄSTA ERBJUDANDE
Vi möjliggör så att du kan få tillgång till de bästa erbjudanden och finansieringsupplägg på den internationella båtmarknaden. Yacht-Match arbetar med att jämföra aktuella erbjudande och ta fram unika offerter som är helt anpassade till era önskemål.

 

SKRÄDDARSYTT BÅTÄGANDE
Vi guidar dig genom hela processen med att köpa båt, finansiering och framtagning av avtal och avtalsgranskning. Vi matchar aktuella erbjudande och ser till att du får ett bättre anpassat båtägande utan att göra avslag på några av de vanliga fördelar med att ha båt i charter.

Tillsammans med vår samarbetspartner Yacht-Match står vi för trygghet och kunskap för att leda dig till den bästa lösning för dig och din båt i charter.

 

Tveka inte att kontakta oss, vi hittar förmodligen det bästa upplägget för dig!

Kontakta oss