fbpx

LAGOON 60

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Lagoon 60 – det stolta flaggskeppet

I samband med att Lagoon fyller 40 år i år firar de med en specialkampanj med 40 000€ i rabatt. Passa på att göra en bra affär på en ny Lagoon!

Förutom självklarheter som att Lagoon 60  är särdeles elegant och lyxig så tar den också ett jättekliv in i framtiden med sina lösningar, finesser och sina sociala ytor.

Att bygga en båt som är elegant och lyxig är en sak. Att bygga en båt som känns självklar i varje utrymme, lösning och finess är en annan. Något som kräver stor kreativitet och lång erfarenhet i lika delar.

Kanske är det just det som utmärker Lagoon 60 allra mest. Sättet som hon skickligt balanserar på när det gäller att vara en trygg plattform för det stora äventyret och en bekväm tillflyktsort för rekreation.

Så långt det grundläggande. Sedan är det upp till beställaren att bestämma hur hen vill disponera inreningen gällande antal hytter, antal våtutrymmen och annat. Något som sker i tät dialog med Yachtsales kunniga personal. Kommer båten främst att användas för charterverksamhet eller ska hon seglas i privat? Valet är ditt och vi anpassar Lagoon 60 därefter.

Oavsett vad så är man garanterad en båt som i hela sitt väsen är skapad för långa tider till havs utan att man för ett för ett ögonblick längtar iland då all komfort som man kan tänkas önska finns ombord.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : VPLP DESIGN
Exterior design: Patrick le Quément
Interior design : Nauta Design

Snabba och välsignande linjer. Det är själva grunden och till det kommer en minst sagt svårslagen komfort där de sociala ytorna spelar huvudrollen. Oavsett det gäller akterdäcket, flybridgen, loungen på fördäcket eller de befriande stora däcksytorna.

Inredningen är en uppvisning i väl disponerade utrymmen med stort fokus på ljus, rymd och kunglig komfort. Som beställare har man stora möjligheter att själv påverka layouten.

SPECIFIKATION

Längd över allt
18.27 m
Bredd
9.87 m
Lätt deplacement
32 000 kg
Djupgående
1.65 m
Air draught (max)
30 m
Bränsle
1 300 l
Vatten
960 l
Motorkraft
2 x 150 hp
Sails area upwind
239 m2
Genoa area
90 m2
EC Certification
A14 | B14 | C20 | D20
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS