fbpx

SEVENTY 8

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Seventy 8 – som hemma fast på bortaplan 

Med Seventy 8 kommer inte bara kunglig komfort och elegans utan är också början på det stora äventyret – så som sig bör när det gäller en riktig långfärdsbåt. 

Visst funkar hon utmärkt för veckolånga turer på hemmaplan – absolut. Men med Seventy 8 kommer också möjligheten att kasta loss för den stora resan. Här finns inte bara allt som skapar en mycket komfortabel semesterbåt för ett större gäng eller för charter. Här kan man också färdas, leva och bo ombord på under långa tider eller till och med permanent. 

På ovanstående tema är Seventy 8 befriad från allt av halvmesyrer och lösningar som fortfarande andas camping. För ändamålet finns bland annat tre separata hytter med dubbelsängar utan prut. Pentryt fungerar mer som ett fullfjädrat kök än just ett pentry och kojerna kan med fog kallas för riktiga sängar. 

Till detta kommer en lyx och en guldkantad inramning där en mycket innovativ inredningslayout i kombination med många och stora ljusinsläpp skapar en påtaglig känsla av volym. Oavsett var ombord man befinner sig är kontakten med havet nära. 

Mest av allt är denna båt, så stor den är, föredömligt bränsleeffektiv och lättdriven. Något som blir allt viktigare i takt med att klimatmedvetandet växer och priset uppå bränsle skenar. Därtill går utvecklingen av solceller i kombination med eldrift rasande fort och Yachtsales kunniga personal guidar dig gärna bland alla frestande val gällande framdrift och strömförsörjning. 

Som förare kontrollerar man upp till 2 x 580 hk och när havet blir riktigt stökigt så har Seventy 8 ändå en svårdefinierad inbyggd pondus och en självklarhet i sina rörelser som gör resan förvånansvärt odramatisk. 

Sist men inte minst är det tryggt att veta att Seventy 8 är en produkt av världens mest erfarna tillverkare av flerskrovsbåtar. Varje lösning och varje finess är resultat av åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter. Något som också märks på andrahandsvärdet. 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se 

Architect : VPLP DESIGN
Exterior design: Patrick le Quément
Interior design : Nauta Design

Seventy 8 är en uppvisning i lyx och komfort med sina många och stora sociala ytor, solbäddar och lounger.

Få om ens någon annan båt i samma storleksklass slår Seventy 8 på fingrarna när det gäller ljus, rymd och komfort.

SPECIFIKATION

Length overall
23.80 m
Hull length
23.60 m
Hull beam
11.0 m
Light displacement (EC)
62 T
Draft
1.27 m
Max fuel capacity (gasoil)
8 500 l
Max water capacity Std
1 600 l
Engine power
VOLVO D11 – 510 CV
Engine power Optional
JOHN DEERE N13 580 CV
EC Certification
A:14 | B : 18 | C:24 | D:40
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS