fbpx

LAGOON 51

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Lagoon 51 – jakten på perfektion

I samband med att Lagoon fyller 40 år i år firar de med en specialkampanj med 40 000€ i rabatt. Passa på att göra en bra affär på en ny Lagoon!

Erfarenheter som läggs till erfarenheter och som sedan toppas med Lagoon-varvets omättliga driv att ligga i framkant. Det är hemligheten bakom Lagoon 51.

Lagoon 51 är, liksom sina syskonmodeller, ett utmärkt exempel på den utveckling som cruisingkatamaraner i allmänhet och Lagoon i synnerhet har genomgått. Ta bara salongen, sovkabinerna eller våtutrymmena som fullkomligen badar i ljus, rymd och volym.

En rundvandring ombord avslöjar att man har tagit utvecklingen ytterligare ett par steg. Exempel på det är flybridgen som har allt man kan tänka sig av komfort utan att störa själva segelföringen. Detsamma gäller solbäddarna, eller snarare loungen i det här fallet, på fördäcket.

Så fortsätter det med genomtänkta lösningar där flushade luckor på det lättframkomliga däcket, många och strategiskt placerade solceller, lekande enkel segelhantering samt en befriande sömlös passage mellan salong och akterdäck bara är några exempel.

Som beställare har man stora möjligheter att komma med egna önskemål gällande allt från antal sovkabiner till antal toalett- och duschutrymmen. Likaså är man garanterad en båt som i hela sitt väsen är skapad för långa tider till havs utan att man för ett för ett ögonblick längtar iland.

Sist men inte minst kommer Lagoon 51, så komfortabel den är, med särdeles pigga seglingsegenskaper och en inbyggd pondus som uppskattas när man betar av många och långa sjömil i rask takt.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : VPLP DESIGN
Exterior design: Patrick le Quément
Interior design : Nauta Design

Snabba och välsignande linjer. Det är själva grunden. Till det kommer en minst sagt svårslagen komfort där de sociala ytorna spelar huvudrollen – oavsett det gäller akterdäcket, flybridgen, loungen på fördäcket eller de befriande stora däcksytorna.

Inredningen är en uppvisning i väl disponerade utrymmen med stort fokus på ljus, rymd och kunglig komfort. Som beställare har man stora möjligheter att själv påverka layouten.

SPECIFIKATION

Längd över allt
15,35 m
Bredd
8,10 m
Lätt deplacement
19 910 kg
Djupgående
1,40 m
Bränsle
1 040 l
Vatten
830 l
Motorkraft
2 x 80 CV / HP YANMAR
Storsegel area
148 kvm
Genoa area
53 kvm
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS