fbpx
BENETEAU Flyer 8 SPACEdeck

FLYER 8 SPACEDECK

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Flyer 8 SPACEdeck – solskensracer utan kompromisser

En minst sagt lyxig plattform för sol, bad och vattensport med föredömligt sportiga köregenskaper som en ren bonus. Det gör Flyer 8 SPACEdeck till en av de mest kompromisslösa solskensracers som skådats.

Stora fria ytor i överflöd. Bekväma sittplatser för 10 personer eller mer. En mycket sinnrik layout av någon som vet hur vattensportare, solbadare och livsnjutare vill ha det…

Det är själva grunden i Flyer 8 SPACEdeck. Till detta kommer också imponerande rappa och kittlande köregenskaper.

Kort sagt – i denna båt får man allt som skapar en första klassens solskensracer för det stora sällskapet. Med 350 hk på akterspegeln finns det krut så det räcker för vattensport och transport av hela kompisgänget i kittlande farter – samtidigt.

Hemligheten består i konstruktörsteamets mod att våga löpa linan ut och skapa en solskensracer utan kompromisser. Här finns det man
behöver för soliga och fartfyllda dagar till sjöss. Punkt. Allt annat som hör camping och annat till har man helt enkelt tagit ett bekymmersfritt skutt över.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som inte bara är världens största varv utan som också har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns såväl på andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där allt bygger på många år av lärdomar och utveckling.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
Designer : STYLE & DESIGN

Flyer 8 SPACEdeck är utan tvekan Flyer-flottans mest kompromisslösa solskensracer med sina enorma fria ytor, sin bärighet och sin förmåga att leverera ett soligt och fartfyllt båtliv för ett större gäng.

SE VIDEO

Genuin solskensracer

Ergonomi, funktion, fria ytor och plats för många är var några av ledorden när Flyer 8 SPACEdeck växte fram på ritbordet.

TRAILERBAR
MOTOR
ANPASSNINGSBAR

TRAILERBAR

Att båten är trailerbar innebär inte bara smidiga transporter utan också enkel förvaring, sjö- och torrsättning.

MOTOR

Flyer 7 SPACEdeck kommer med en stor portion körglädje och kan bestyckas med ända upp till 350 hk vilket ger en en toppfart på 43 knop.

ANPASSNINGSBAR

En däcksyta som är sopren och framkomlig? Eller varför inte ett dukat bord med plats för många runt omkring? Flyer 7 SPACEdeck är anpassningsbar med några enkla handgrepp.

SPECIFIKATION

Längd över allt
8.1 m
Skrovlängd
6.96 m
Bredd
2.5 m
Lätt deplacement
1 685 kg
Bränslekapacitet
340 L
Vattenkapacitet
80 L
Engine Power (Hp)
350
CE Certification
C10 / D10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN