fbpx

LAGOON 40

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Lagoon 40 – inkörsporten till flerskrovsvärlden

I samband med att Lagoon fyller 40 år i år firar de med en specialkampanj med 40 000€ i rabatt. Passa på att göra en bra affär på en ny Lagoon!

Med Lagoon 40 kommer en varning. Risken är stor att du att du aldrig mer vill återvända till kölbåtsegling igen.

Känslan när mycket erfarenhet har blandats med stor uppfinningsrikedom och slutprodukten blir något alldeles extra. Det är känslan som Lagoon har kokat ned i Lagoon 40.

Slugt kan tyckas – men i instegsbåten Lagoon 40 har varvet gjort allt för att köparen ska fastna för segling i allmänhet – och flerskrovssegling i synnerhet.

Ta bara en sådan sak som salongen. Den har allt som skapar en första klassens bobåt och känslan av att befinna sig i en modern lägenhet inte är långt borta. Dock med skillnaden att man här har 360-graders sjöutsikt för jämnan.

Som beställare kan man välja mellan en tre- eller fyrakabiners version där det senare är speciellt populärt om båten ska användas till charter. Oavsett vad kommer dock möjligheten att kasta loss för den stora resan i en farkost som får segling i en enskrovsbåt att verka instängd.

Att skapa en renodlad cruiser-katamaran är en sak. Att samtidigt skapa en snabbseglare som betar av sjömil i snabb takt och är en annan och kanske är det denna kombination som utmärker Lagoon 40 allra mest.

Lagoon 40 utmärker sig, liksom de alla andra katamaraner i modellserien, genom att vara särdeles temperamentsfulla och effektiva. Något som såväl kunder som båtpress över hela världen kan skriva under på.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : VPLP DESIGN
Exterior design: Patrick le Quément
Interior design : Nauta Design

Exteriört finns gott om plats för umgänge, solhäng och bad! Umgås i den mycket bekväma och inbjudande sittbrunnen eller ta ett dopp från någon av de dubbla badplattformarna.


          

En interiör som badar i ljus! Var du än är, håll kontakten med din naturliga miljö. Stora fönster i skrovet skapar en ljus atmosfär ombord och ger enastående panoramautsikt.

SPECIFIKATION

Längd över allt
11,74
Bredd
6,76
Lätt deplacement
10 887 kg
Djupgående
1,35 m
Bränsle
400 l
Vatten
300 l
Motorstyrka
2 x 45 hp
Sails area upwind
80 kvm
Self-tacking jib
32 kvm
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS

   Liknande modeller