fbpx
Gran Turismo 41

GRAN TURISMO

Gran Turismo är Beneteaus express crusier serie och modellerna definieras av ett sportigt-elegant design språk.
Alla båtarna i Gran Turismo serien är byggda med Beneteaus Air step skrov som höjer hastigheten och sänker bränsleförbrukningen.

Beneteau Gran Turismo definierar körglädje till havs!

GRAN TURISMO

FLYER

Beneteau Flyer är en snygg dagsbåt med ett unikt koncept med ett Air-Step®-skrov för val av två olika däckplaner, Flyer är en destillation av teknik. SPACEdeck och SUNdeck, med rymliga modeller mellan 5 och 10 meter, är utan tvekan en prestation när det gäller design. Låt det roliga börja!

FLYER

ANTARES

En smart “pocket cruiser” som aldrig kommer att gå ur mode. Dessa båtar är säkra och mycket sjövärdiga tack vare ett utsvängd skrov, och de njuter av prestandan du bara får från en utombordsmotor. Antares är kända för sin mysiga interiör och utrustningsnivå, vilket gör dem till en glädje att äga.

ANTARES

SWIFT TRAWLER

Utbudet som återuppfinner Trawler -konceptet. En båt med en cruising stamtavla som har lämnat traditionen bakom sig för att vinna i fart, autonomi och intelligent design. Mycket sjövärdiga, extremt säkra och bekväma, de fyra BENETEAU Swift Trawlers är utskurna för långa havsäventyr.

SWIFT TRAWLER

GRAND TRAWLER

Grand Trawler är BENETEAUs nya premiumserie och varvet kliver nu in på marknaden av motorbåtar över 60 fot.

Båtarna i den här serien bemöter de höga krav som ställs i det här segmentet, det kombinerat med BENETEAU mottot Avant-Garde in Boating talar sitt egna språk…

Modellserien är influerad av BENTEAUs lyckade Swift Trawler och fokus ombord på Grand Trawler är att njuta av livet ombord och tillhavs…

GRAND TRAWLER

Beneteau motorbåtar

Som världens största båttillverkare erbjuder Beneteau ett brett motorbåtsprogram med totalt sex modellserier för inom- och utombords båtar.

Upplevelse och trygghet står alltid i fokus och kombineras med en Avant-Garde design!

“Beneteau – Avant Garde in Boating”

 

Motorbåtar i Beneteau serien:

Flyer
Antares
Gran Turismo
Swift Trawler
Grand Trawler