fbpx

PRESTIGE 520

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning

Prestige 520 – en uppvisning i lyx, elegans och komfort

Förutom självklarheter som att Prestige 520 är särdeles elegant och lyxig så tar den också ett jättekliv in i framtiden med sina lösningar, finesser och sin sinnrika layout.

Att bygga en båt som är elegant och lyxig är en sak. Att bygga en båt som känns självklar i varje utrymme, lösning och finess är en annan. Något som kräver stor kreativitet och lång erfarenhet i lika delar.

Med detta sagt har vi satt fingret på vad som utmärker Prestige 520 allra mest. Här har man på ett imponerande sätt, och tack vare små och stora genidrag, lyckats skapa en båt andas lyx, komfort, elegans och som med hela sitt väsen bäddar får långa och komfortabla vistelser till havs. Speciellt utmärkande är den sinnrika inredningslayouten och det sobra utförandet som får båten att kännas betydligt större än vad den är.

Del av hemligheten ligger förstås i de breda passagerna, den sömlösa passagen mellan sittbrunn och salong, de många och stora ljusinsläppen samt på det sätt som båten är inredd. Men lika mycket handlar det om att man vägrat ta några genvägar för att nå det önskade resultatet.

Ta bara en sådan sak som flybridgen, som inte bara hör till de förhållandevis största som skådats, utan som också har allt man kan önska sig av solbäddar, bekväma sittplatser samt köksregion med kyl och BBQ grill – för att nämna en del. På bästa Prestige-manér har flybridgen också en solbädd som är placerad längst fram och alldeles intill förarplatsen – med allt vad det gör för den sociala samvaron ombord.

Finesserna fortsätter med en sällsynt elegant höj- och sänkbar plattform i aktern som inte bara underlättar vid sol och bad utan som avsevärt underlättar handhavandet av en jolle, vattenskoter eller liknande.

Till detta kommer utvändiga utrymmen som imponerar där sittbrunnen är precis så väl tilltagen som ryktet säger. Härifrån tar man sig ledigt, via rejäla skarndäck, fram till fördäcket som håller samma höga klass med anpassningsbara soldynor och biminitop för lata dagar till havs.

I motorrummet döljer sig 2 x Volvo Penta IPS 600 med joystick-styrning som inte bara skänker en stor portion körglädje utan som också gör Prestige 520 lekande lätt att manövrera även i de trängsta av passager och hamnar.

Sist men inte minst har Prestige-varvet som uttalat mål att aldrig ta några genvägar eller att tumma på kvaliteten när det gäller uppbyggnad eller utrustning. Ett mål som inte bara gagnar kunden utan som också bygger vidare på tillverkarens redan goda rykte.

Höga fribord, generösa utvändiga utrymmen samt en rejält tilltagen flybridge. Inga genvägar har tagits för att uppnå utmärkta sjöegenskaper, enkelt handhavande och kunglig komfort i en svårslagen kombination.

Lyxig på ett stilrent och sobert sätt. Speciellt utmärkande är den sinnrika inredningslayouten och det sobra utförandet som får båten att kännas betydligt större än vad den är.

SPECIFIKATION

Längd över allt
16.11 m
Skrovlängd
14.5 m
Bredd
4.49 m
Djupgående
1.05 m
Höjd
5.6 m
Lätt deplacement
15 579 kg
Deplacement (lastad)
22 449 kg
Max. fart**
29 knop
Cruising fart**
23 knop
Motor
2 X VOLVO IPS 600
Motor tillval
2 X VOLVO IPS 650
Cruising speed range
210 NM
Bränslekapacitet
1300 l
Vattenkapacitet
636 l
Svartvatten tank
170 l
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS

   Liknande modeller