fbpx
BENETEAU Antares 8

ANTARES 8

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Antares 8 – med ena foten i finrummet

En grovis för sportfiske eller en lyxig familjecruiser för långa båtsemestrar? Faktum är att Antares 8 klarar av konststycket att vara både ock.

När succén med Antares-serien var ett faktum var det dags att ta nästa steg. Fram växte Antares 8 där man har satt litet extra guldkant på tillvaron ombord. Därav ett detaljarbete som har fått båtpressen att studsa och en pondus som är svår att sätta fingret på – men som blir påtaglig så fort man kliver ombord.

I grunden har vi dock att göra med samma snitsiga lösningar och finesser som i resten av Antares-serien. Tack vare storleken tar vi dock ett rejält kliv in i finrummet. Ett finrum som präglas av ljus, rymd och komfort på hög nivå.

Som sig bör på en familjebåt värd namnet finns här allt av pentry, separat toalettutrymme, kojer för hela familjen samt matbord och bekväma sittplatser. Mest imponerande är dock hur denna skyddade ovädersbåt i ett trollslag kan förvandlas till en solskensglidare. Om man öppnar taklucka, fönster samt den stora skjutdörren i hyttens akterkant så är känslan av att sitta utomhus och köra inte långt borta.

I konceptet ingår också stora, för att inte säga enorma, utvändiga ytor med breda gångbord, en jättelik solbädd på fördäck samt ett väl tilltaget akterdäck med U-soffa och matbord. Får det sedan lov att vara den lyxiga familjecruiser som Antares 8 är i grunden? Eller ska den kanske anpassas för den utpräglade sporfiskaren? Valet är ditt och Yachtsales rappa personal guidar dig gärna genom alla lyxproblem.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som är ett av världens största och mest anrika varv och som har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns på såväl andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där varje detalj bygger långa tider av lärdomar och utveckling.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOATS
INTERIOR DESIGN : SARRAZIN DESIGN
DEVELOPMENT : BENETEAU POWERBOATS

Solbädd i fören, breda gångbord stora lastytor och ett mycket stöddigt skrov. Det är själva grunden som sedan har byggts på med allt som skapar en fullfjädrad och komfortabel semesterbåt.

Mycket ljusinsläpp i kombination med en sinnrik inredningslayout samt snitsiga lösningar och finesser gör att Antares 8 känns särdeles rymlig.

BAD OCH SOL
INBYGGD KÖRGLÄDJE
KAN OPTIMERAS FÖR SPORTFISKE

BAD OCH SOL

Det som i grunden är en mycket stor och praktisk lastyta blir snabbt till en matplats med bord och U-soffa eller varför inte en jätteliknsolbädd?

INBYGGD KÖRGLÄDJE

Ett brett och bärigt skrov skänker inte bara stabilitet utan gör också Antares 8 föredömligt lättdriven. Med 250 hk på akterspegeln når man lätt och ledigt en toppfart på 35 knop.

KAN OPTIMERAS FÖR SPORTFISKE

För den som prioriterar sportfiske kan Antares 8 anpassas med allt från spöhållare till fiskestation och fisksump med cirkulationspump. Naturligtvis kan sittbrunnen också anpassas med fria ytor och mer svängrum för agn, spö och krok.

SPECIFIKATION

Längd överallt
8.23 m
Skrovlängd
6.98 m
Bredd
2.80 m
Lätt deplacement
2 451 Kg
Motorstyrka
250 CV
CE Certification
C9/D9
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN