Beneteau segel- och motorbåtar

Beneteau är idag världens största båttillverkare och har ett omfattande modellprogram av motor-och segelbåtar som vi  är stolta att representera i Sverige.

 

Bakgrunden till Beneteau och tillverkandet av båtarna började för mer än ett sekel sedan på kajerna i den lilla staden Croix-de-Vie i Vendée, Frankrike. I över 130 år har kärnan och drivkraften varit innovation i kombination med en stark passion för båtar och båtlivet. Från den första fiskebåten 1884 till den senaste yachten har produktionen utvecklats från traditionella varv till avancerad industriteknik. Idag har Beneteau motor- och segelbåtar som utstrålar trygghet, innovation och lyx.

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV