Beneteau segelbåtar och motorbåtar

 

 

Beneteau är idag världens största båttillverkare och har ett omfattande modellprogram av motor-och segelbåtar som Yachtsale  är stolta över att representera i Sverige.

 

Beneteau började tillverka båtar för över ett sekel sedan på kajerna i den lilla staden Croix-de-Vie i Vendée, Frankrike. I över 130 år har kärnan och drivkraften varit innovation i kombination med en stark passion för båtar vilket lett fram till företagets motto – ¨

Avant Garde in Boating

 

Från den första fiskebåten 1884 till den senaste yachten har produktionen utvecklats från ett traditionellt båtvarv till en högteknologisk produktions lina med avancerad industriteknik.

Idag bygger Beneteau motor- och segelbåtar med den senaste tekniken för att ta fram båtar som utstrålar innovation, prestanda och lyx.

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV